Cine a fost Anamaria Pop, cântăreața care a murit într-un accident rutier. Avea doi copii

anamaria-pop.jpg

anamaria pop in costum popular
Anamaria Pop era o solistă de muzică populară foarte apreciată în zona Maramureșului

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop (37 de ani), care a murit duminică într-un cumplit accident rutier, a avut o viață grea. Soțul i-a murit în urmă cu șapte ani, lăsând-o cu doi copii pentru care a cântat zi și noapte ca să-i poată crește. Oboseala excesivă și-a spus, din păcate, cuvântul, iar solistei i s-a făcut rău la volan și a pierdut controlul mașinii cu care se întorcea de la un concert.

Frumoasă, tânără, talentată și o artistă foarte respectată în Baia Mare. Anamaria Pop abia împlinise vârsta de 36 de ani, în urmă cu o săptămână, la 11 august, și avea toată viața înainte. Duminică, 18 august, în timp ce se întorcea de la un concert, din cauza oboselii excesive, solistei i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul mașinii și a murit pe loc după ce s-a izbit de un copac. ”Suntem foarte supărați. Anamaria a fost la o cântare în noaptea respectivă. Se întorcea acasă și în timp ce conducea, i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe contrasens, a izbit un copac, apoi pe al doilea și a murit pe loc. Totul s-a  întâmplat din cauza oboselii, pentru că în perioada aceasta la noi în Maramureș se cântă foarte mult, și ziua, și noaptea, uneori zilnic”, a declarat pentru Click! Flavius, fratele artistei.

Anamaria Pop își creștea singură cei doi copii

Motivul pentru care Anamaria încerca să onoreze cât mai multe evenimente era acela că solista își creștea singură cei doi copii, după ce soțul ei a murit în urmă cu 7 ani. ”Anamaria avea doi băieți, de 19 și 14 ani. Cel mare lucrează, iar cel mic abia intrase la liceu. Soțul ei a murit în urmă cu 7 ani, după ce a făcut un atac cerebral. Era un om harnic, sănătos. Lucra în cadrul Ministerului de Interne. Păcat de ei, păcat de copiii lor, care vor crește fără părinți. Mă voi ocupa eu și părinții mei de ei, suntem distruși”, ne-a mai mărturisit Flavius, fratele Anamariei Pop.

Miercuri, artista va fi îngropată în cimitirul din Baia Mare.

Citește și:

Accident grav pe DN 13. Cinci victime după ce o maşină a izbit violent un TIR

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Loading...

Citește și