Anamaria Pop, o solistă de 37 de ani, a murit într-un accident. Și-a serbat ziua de naștere acum o săptămână

anamariapop2.jpg

Anamaria Pop a murit într-un accident rutier duminică, 18 august
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Cântăreața de muzică folclorică Anamaria Pop a decedat duminică, 18 august, într-un accident rutier produs în zona Cicârlău. Aceasta avea doar 37 de ani și abia își serbase ziua de naștere cu o săptămână în urmă.

Tragedie în lumea muzicii populare. Cântăreață Anamaria Pop a murit într-un cumplit accident rutier produs la Cicîrlău, duminică, 18 august. Din informațiile transmise de ISU Maramureș, a reieșit că solista în vârstă de 37 de ani, care conducea un autotorism marca Volkswagen, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

anamaria-pop-1.jpg

Solista a murit la vârsta de 37 de ani
Foto: Facebook

 

Anamaria Pop, o solistă de 37 de ani, a murit într-un accident rutier

Accidentul de circulație s-a produs pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localității Cicârlău, iar autoturism se mai afla o persoană. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, iar pasagerul care se afla cu ea în mașină a fost rănit, suferind fracturi la nivelul membrului inferior. 

În ciuda manevrelor de resucitare efectuate medicii au fost nevoiți să declare decesul unei persoane. Cea de-a doua victimă a fost transportată la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Anamaria Pop abia ce își serbase ziua de naștere în luna august, pe data de 11. În afară de profesia de cântăeață, aceasta era preocupată și de medicină, anul trecut absolvind școala postliceală de asistente medicale. Anamaria era văduvă şi mamă a doi băieţi. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1