Cine este primul concurent care părăseşte «Insula Iubirii»

aurel-ed11.jpeg

aurel insula iubirii
Aurel de la Insula Iubirii
foto: captură video Antena 1

În cel mai nou episod din «Insula Iubirii» (Antena 1), la Purimuntra, un concurent va fi trimis acasă. Înainte de a se îmbarca în zborul care îl va aduce în România, bărbatul va realiza cu adevărat răul făcut celor din jurul lui prin comportamentul său egoist.

Poveştile încâlcite îşi fac loc şi în actualul sezon din «Insula Iubirii», emisiune difuzată la Antena 1. Cuplurile sunt pe cale să se destrame, iar în acest caz este unul dintre băieţii care au ajuns pe insulă. Deși cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, îl va face să uite de promisiunile făcute. 

Reacţia concurentului care părăseşte «Insula Iubirii»

Pus față în față cu cele două femei din viața lui, concurentul va pierde tot ceea ce crede că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca.

aurel-ed11.jpg

aurel insula iubirii
Aurel este pus într-o situaţie fără ieşire
foto: captură video Antena 1

“Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, va fi reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.

Dacã va învăța ceva din această experiență și dacă reacția lui va fi una sinceră, fanii emisiunii vor putea analiza cum stau lucrurile în ediţia de luni seară, difuzată la Antena 1, de la orele 20.00. 

 

 

Citeşte şi:

 

Lui Mari de la «Insula iubirii» îi place la tv. S-a înscris și la «Puterea Dragostei»

Cine este Teodora Mocanu de la Insula Iubirii. S-a despărțit de iubitul pompier?

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Insula Iubirii reușește să transforme chiar și cele mai incente intenții în picare în ispită, dacă participanții sunt neatenți și nu iau „testul” în serios! Un nou record al emisiunii a fost recent doborât, după ce, în cadul ediției de luni seară, 3 mai, un nou concurent care și-a făcut apariția în resortul băieților, din Thailanda, s-a lăsat dus de val și a picat în ispită în mai puțin de...4 ore, luându-i locul lui Adrian, partenerul Denisei, care a așteptat 5 ore după despărțirea de iubită să facă pași mari în direcția ispitirii.

  • radu valcan

    Din 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1 începe al cincilea sezon din reality-showul „Insula iubirii” – „Temptation Island”, prezentat de Radu Vâlcan, în care mai multe cupluri îşi testează fidelitatea în Thailanda. Click! îți spune ce vedeta de la Antena 1 a fost ispită în primul sezon al reality-show-ului „Insula iubirii”.