Lui Mari de la «Insula iubirii» îi place la tv. S-a înscris și la «Puterea Dragostei»

mari_insula_iubirii.jpg

mari insula iubirii
Mari a participat și în cel mai recent sezon "Insula iubirii"
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În sezonul recent încheiat "Insula iubirii", Mari a fost prima fată care a căzut în ispită și a renunțat la partenerul cu care venise de acasă pentru a se distra în Thailanda cu Cristi, bărbatul de care a fost atrasă. Relația cu ispita nu a mai continuat și acasă, așa că Mari este și în prezent singură.

Dar nu pentru mult timp, speră ea, căci brăileanca s-a înscris la "Puterea Dragostei", showul matrimonial prezentat de Andreea Mantea la Kanal D și filmat în Turcia. Coincidența face ca Alex, și el concurent la emisiunea de la Kanal D, să fie fratele fostei ispite George, cel care îi picase inițial cu tronc Marinelei la "Insula iubirii". Primul băiat care a stat de vorbă cu Mari la "Puterea Dragostei" a fost Bogdan.

mari_puterea_dragostei.jpg

mari puterea dragostei
Mari își încearcă norocul al "Puterea Dragostei"
Foto: captură Kanal D

Sezonul 2 al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi filmat în România

 

 

 Al doilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" va fi filmat în țara noastră, după ce se va construi o casă pentru cei 14 concurenți, o veste care a bucurat-o nespus pe Andreea Mantea, pentru că fiului ei îi este foarte dor de România.

„El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes”, spunea Andreea Mantea recent, în cadrul unei emisiuni. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5