Cine este Teodora Mocanu de la Insula Iubirii. S-a despărțit de iubitul pompier?

teodora-mocanu-eusebiu.jpg

Cine este Teodora Mocanu de la Insula Iubirii, moderatoarea tv de la Galați

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sezonul nou de la Insula Iubirii a început din prima cu tensiuni și neînțelegeri, iar după o primă ediție, Teodora și Eusebiu au arătat lumii cum arată o zi din viața lor de cuplu, dar și cum reușesc să se ascundă de camerele de filmare pentru a-și arunca vorbe dure.

Teodora Mocanu în vârstă de 34 de ani a pus accentul pe dominarea iubitului în cadrul emisiunii. Deși atunci când se aflau în camerele personale ei își vorbeau destul de impunător, atunci când se aflau în fața camerelor de filmare, cei doi își vrbeau doar în cunvite de dragoste. Astfel că, Teodora Mocanu și Eusebiu nu au ținut cont de faptul că și camerele personale unde au fost nevoiți să petreacă 24 de ore, se aflau camere de luat vederi amplase în locuri nu foarte vizibile. 

Teodora Mocanu este moderatoare tv la Galați

Cariera Teodorei Mocanu este una de admirat, așa cum a recunoscut și ea în cadrul emisiunii, «televiziunea este pasiunea mea», noua concurentă de la Insula Iubirii este moderator tv al emisiunii «Oameni cu stil», difuzat la un post local din Galați. În cadrul emisiunii, Teodora de la Insula Iubirii adună artiști, interpreți de muzică ușoară, scriitori, etc. pentru a le promova talentele și pentru a-i aduce mai aproape de public. Ea este foarte pasionată de locurile exotice, astfel că, participarea la emisiunea Insula Iubirii a fost nu doar o provocare de cuplu, ci și o experiență de viață și un timp de relaxare. 

antrenor-fitness-teodora-mocanu.jpg

Teodora Mocanu este antrenoare fitness la Galați
Foto Facebook

Teodora de la Insula Iubirii nu-și folosește doar aptitudinile jurnalistice sau de comunicare, ea este si antrenoare fitnes. Ea spune despre ea că are o putere impresionantă de convingere și iubește ceea ce face la sala de antrenament. Printre toate aceste activități profesionale, Teodora Mocanu are și o afacere personală. Ea deține un atelier magazin de creație vestimentară, unde își poate pune în aplicare toate ideile pe care le are. 

Teodora Mocanu și Eusebiu nu ar mai forma un cuplu după filmările de la Insula Iubirii?

Se cunoaște faptul că filmările emisiunii au fost realizate în urmă cu mai multe luni, iar Teodora Mocanu și Eusebiu pare că nu mai formează un cuplu deja. Cei doi și-au șters toate fotografiile pe care le aveau pe rețelele de socializare, semn că experiența Insula Iubirii i-a destrămat, iar ispitele și-au dus rolul la capăt, reușind să-i dezbine. 

Însă, chiar dacă Teodora și Eusebiu s-ar fi despărțit, ea a rămas foarte bună prietenă cu celelalte concurente de la Insula Iubirii și își fac vizite și călătorii împreună. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • radu valcan

    Din 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1 începe al cincilea sezon din reality-showul „Insula iubirii” – „Temptation Island”, prezentat de Radu Vâlcan, în care mai multe cupluri îşi testează fidelitatea în Thailanda. Click! îți spune ce vedeta de la Antena 1 a fost ispită în primul sezon al reality-show-ului „Insula iubirii”.

  • Pentru ispitele de la Insula Iubirii, momentele în care acestea reușesc să „ademenească” în pat concurenții sunt glorioase, având în vedere că pentru acest lucru s-au avântat în emisiune. Mai greu este însă pentru cei care au venit să își testeze iubirea în competiția din Thailanda, care sunt „arătați” cu degetul de telespectatori, și care ajung să se certe și despartă în mod public de partenerii lor de viață. Iată care sunt ispitele și concurenții care au făcut sex la Insula Iubirii!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5