INTERVIU Paul Diaconescu, concurent la "Ferma": «Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră»

paul_diaconescu.jpg

Paul Diaconescu, 31 de ani
foto: Facebook

Vedetă în seriale precum "Îngeri pierduți" sau "Triplusec", Paul Diaconescu (31 de ani) este un actor camelon, care trece ușor de la dramă la comedie, de la film la reclame sau de la roluri principale la dubluri de actori de la Hollywood. După ce în februarie a suferit o operație și a stat în spital aproape o lună, a participat la finala "iUmor" (Antena 1), iar acum se numără printre concurenții emisiunii "Ferma: săteni versus orășeni" (PRO TV). Am stat de vorbă cu Paul și iată ce ne-a povestit, în exclusivitate.

  • Click!: După ce ai jucat în câteva seriale la Pro Tv, acum te-ai alăturat reality-show-ului "Ferma: sateni vesrus oraseni". Cum vezi acest proiect?

Paul Diaconescu: "Ferma" este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar în Vamă.

  • Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie care îți revin, cu drag, în memorie?

Am trăit o copilărie sub tema libertății, într-o zonă de dealuri, unde foioasele se întrepătrund cu coniferele, într-un sat în care bunica mea a fost primăriță 4 mandate consecutive în timpul comunismului. Cu unchiul meu campion olimpic și mondial la haltere, evident cunoscut de toți consătenii, încă din clasa întâi primară, am conștientizat siguranța în care mă puteam dezvolta în Brănești. Unul dintre momentele marcante a fost când, la 11 noaptea, am urcat în deal singur, prin locurile unde bunicul mă purtase deja de mai multe ori după lăsarea întunericului. Poate prima dată când am conștientizat că exist, acolo sus la înălțime, la intrarea în pădure, de unde urmăream satul adormit, slab iluminat electric. Mă gândeam atunci că sigurul lucru de care mi-era cu adevărat teamă, erau câinii de la stână. La 8 ani mă simțeam un copil fericit și curajos!

concurenti-ferma.jpg

Paul Diaconescu, Anda Adam, George Burcea și Ana Maria Babei, concurenți la "Ferma. Săteni versus orășeni"
fotografii: PRO TV
  • Descrie-ne tipul de persoană cu care nu te-ai putea înțelege niciodată în Fermă?

Mă înțeleg bine cu oamenii. Îmi plac mai mult decât obiectele. Greu mi-ar fi cu adevărat cu cineva care nu vorbește română sau engleză. De cealaltă parte, m-aș putea înțelege bine cu genul de persoană care vrea să aibă succes și care este dispusă la concesie și cooperare.

  • Care este cea mai mare teamă a ta când te gândești la perioada pe care o vei petrece în Fermă?

Nu pot anticipa. Nu am așteptări. Nu îmi dau seama. Nici nu vreau să mă gândesc, de fapt. Probabil teama de a ieși primul din competiție și de a nu-mi da cu ciocanul peste degete.

  • La începutul anului ai trecut printr-o încercare, ai ajuns la spital. Ne poți spune ce ai pățit?

De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani. Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte 6 luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare. Am fost la un pas să prind covidul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare. Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă, și în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate. M-am plimbat pe dealuri, am făcut 8 bâte de corn, pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun.

Citește și:

Cine sunt primele vedete care vor participa la noul sezon "Ferma". Anna Lesko, în echipa sătenilor

Noi concurenți anunțați la "Ferma". Anda Adam, George Burcea, dar și o surpriză de la "Vocea României"

Loading...

Citește și

  • Una dintre cele mai sexy vedete venite din Moldova, Anna Lesko (41 de ani) va face parte din noul sezon al reality-show-ului “Ferma - orăşeni versus săteni” de la Pro TV, după ce acum doi ani a filmat pentru “Falsez pentru tine”. Înainte de a pleca să filmeze în inima Deltei, sexoasa vedetă, mama lui Adam, un băieţel simpatic foc, ne-a acordat un interviu exclusiv despre viaţa ei.

  • Anda Adam la duș pe plajă

    Anda Adam (40 de ani) a acceptat și ea provocarea de a participa la „Ferma. Orășeni versus săteni”, emisiune care se va difuza la PRO TV. A lăsat, pentru o perioadă, scena, casa din București, familia, și-a făcut bagajele și a plecat „la munca de jos”. Are, spune ea, câteva atuuri care speră să o ajute să câștige premiul de 50.000 de euro.