Vlad din «Triplusec», dublura lui Cyclops din «X Men»

14_01-paul-diaconescu-si-james-marsden.jpg

Paul Diaconescu și James Marsden, starul din seria „X Men”

Cunoscutul actor din „Triplusec”, „Îngeri pierduţi” sau „Mamaia” apare şi în foarte multe reclame în ţară şi în străinătate. Zilele trecute, Paul Diaconescu a fost solicitat să fie dublura celebrul James Marsden, cunoscut mai ales pentru rolul lui Cyclops din „X Men”.

Bucureştiul pare să atragă vedete internaţionale ca un magnet pentru filmări la pelicule sau pentru diverse spoturi publicitare. Zilele trecute ne-am întâlnit cu Paul Diaconescu (30 de ani), cunoscut din serialele „Triplusec” şi „Îngeri pierduţi” şi din filme ca „Bună! Ce faci?” şi „Mamaia”. Actorul tocmai s-a întors de la Londra, unde s-a întâlnit cu mama lui. El ne-a povestit despre două dintre proiectele lui.

14_02-paul-diaconescu-la-filmari.jpg

Paul, un artist promiţător

 

„Am fost dublură în premieră pentru James Marsden (45 de ani). Şi pe el îl cheama Paul, Cyclops din «X Men», «The Notebook» şi «Enchanted». E vedetă la Hollywood şi a venit la noi cu o echipă mare, de la impresar şi PR la stilist personal. Am filmat pe lângă Bucureşti timp de patru zile, iar eu făceam tot ce trebuia să facă el.

Visează să ajungă la Hollywood

"Filmam câte 40 de minute, până se pregăteau toţi, apoi îl chemau pe el, vedea ce am filmat eu şi filma şi el. Era o reclamă la ceasuri elveţiene care s-a filmat patru zile în România şi alte zece zile în SUA, la Boston. Arăta bine, zici că era film ce am făcut acolo. James a fost foarte OK ca om, am vorbit cu el şi m-am bucurat că mi-a apreciat munca.

14_03-james-marsden-x-men-profimedia-0098106393.jpg

James Paul Marsden, din pelicula «X Men»
Foto: Profimedia

 

Mi-a mulţumit şi urmărind ce am făcut, mi-a zis că fac treabă bună. A fost foarte simpatic. S-a filmat în Bucureşti, în câteva locaţii, dar şi pe lângă Capitală, aproape de Izvorani. Apoi au plecat în Boston”, ne-a spus Paul. Actorul ne-a mai spus că are premieră în toamnă la filmul „Nelson”, regizat de Ludi Boeken, care a jucat cu Brad Pitt în filmul „World War Z”. „Când am văzut cu cine voi filma, am spus da din prima. M-am dus la Kiev fără să ştiu pe nimeni, m-am dus pentru regizor când am văzut ce CV are. Am jucat cu alţi doi români, Cristi Balint şi Teo Thorn. Este o producţie mică, dar cu pretenţii, de Hollywood. Joc rolul principal, iar rolul meu va da numele filmului care va avea premiera anul acesta, în Israel”, ne-a mai spus Paul.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1