Elena Chiriac, dezvăluiri fără perdea în fața colegilor de la "Ferma". Ce vis indecent i-a dat bătăi de cap

elena-chiriac.png

elena chiriac
Elena Chiriac a făcut o serie de dezvăluiri controversate pe micul ecran
Sursă foto: Arhivă personală

Emisiunea "Ferma: Orășeni versus săteni" pare să fie nu doar locul în care vedetele își testează capacitatea de a depăși provocările pentru a pleca acasă cu premiul cel mare, ci și scena unor confesiuni cel puțin bizare. Dacă George Burcea și-a deschis sufletul în fața colegilor și membrilor echipei și a discutat despre subiectul despărțirii de Andreea Bălan, iată că mai tânără sa colegă, Elena Chiriac a povestit, cu dezinvoltură că nu doar munca fizică îi dă bătăi de cap, ci și un vis recurent.

Elena Chiriac, cea mai tânără dintre concurenții emisiunii difuzate de PRO TV este una dinte cele mai dezinvolte apariții. Dacă în primele ediții am văzut-o făcând baie, în curte, ajutată de colegul Cezar Ouatu, care i-a turnat apă cu o găleată, iată că de această dată tânără a renunțat la inhibiții și le-a povestit celorlalți că nu doar munca fizică îi dă bătăi de cap, ci și un vis cu ușoare conotații indecente, care nu poate fi povestit pe micul ecran. 

elena-chiriac.jpg

elena chiriac
Elena Chiriac este cea mai tânără dintre concurenți
Sursă foto: Arhivă personală

“Visele mele vor rămâne vise pentru o perioadă. Eu o iau razna de la abstinență. Am avut cât era în cabană un vis, nu doresc să îl descriu, dar mai plus 18. Pe cât am încercat să nu mă gândesc la așa ceva, când a venit visul, ce era să fac. Dar trecem și peste asta! Dacă scap, Doamne ajută, de vis, că a fost două nopți la rând, o să fie mai ușor”, a povestit, cu dezinvolutură tânăra. 

Elena Chiriac nu pare să aibă prea multe inhibiții

cezar-elena.jpg

cezar elena
Cezar i-a oferit colegei sale, Elena, o mână de ajutor pentru a s
Sursă foto: Captură video

Elena Chiriac, cea mai tânără dintre concurente, de doar 18 ani, a profitat de razele soarelui și a ales să se răcorască în curte. Cezar Ouatu nu a stat deoparte și a aruncat găleți întregi de apă spre frumoasa brunetă. Cântărețului I-a fost reproșată lipsa de grație, iar colegii au râs pe seama lui spunând că, judecând după modul în care auncă apa, este clar că a spălat multe mașini.  

Loading...

Citește și

  • alina puscau in ferma

    Alina Pușcău, model internațional și una dintre cele mai senzuale concurente de la Ferma Orășeni vs. Săteni, a lăsat garda jos într-un moment de senisibilitate maximă și a povestit momentele dureroase pe care le-a trăit în copilărie, dar și detalii legate de relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său.

  • george burcea

    Emisiunea "Ferma: Orășeni versus săteni" nu este doar locul unde au loc întreceri între vedetele dornice să plece acasă cu titlul de fermier șef și premiul cel mare, ci și scena pe care participanții își deschid sufletul și fac tot felul de confesiuni, unele dintre ele surprinzătoare. George Burcea este unul dintre concurenții care nu se sfiește să vorbească despre problemele sale, iar declarațiile fostului soț al Andreei Bălan sunt dintre cele mai neașteptate. Marți, 22 septembrie, el este protagonistul unui alt moment de sinceritate și abordează, încă o dată, subiectul divorțului de Andreea, care are loc la un an de la căsătorie.

  • cezar si elena

    Una dintre cele mai așteptate emisiuni ale toamnei a revenit pe micul ecran sub o nouă denumire. "Ferma 2020 Orășeni versus săteni" promite să aducă telespectatorilor o competiție acerbă între două echipe rivale formate din vedete dornice să demonstreze că merită premiul cel mare. Ediția de anul acesta este presărată cu nume ale industriei muzicale. Printre cele care au acceptat provocarea se numără Anna Lesko, Viviana Sposub, Anda Adam, Alina Pușcău, iar momentul în care bombele sexy au făcut duș, ajutate de colegii binevoitori, a fost unul greu de trecut cu vederea.

  • Da, se pot realiza şi în pandemie show-uri televizate grandioase, cu mai mulţi concurenţi la un loc. Au reuşit cei de la PRO TV cu „Ferma. Orăşeni vs Săteni”, emisiune care are premiera marți seară, 8 septembrie. Filmările au loc în condiţii extrem de stricte, producătorii asigurându-se că nici ţipenie de coronavirus nu va pune în pericol siguranţa concurenţilor, a echipei, a emisiunii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1