Viviana Sposub, despre colegul din emisiunea «Ferma»: «Paul e puțin înfierbintat de la abstinență»

119984960_2237191443094307_8105112929910660816_n.jpg

Paul Diaconescu, subiect de discuție la Ferma
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Cea de-a treia săptămână a celui mai dur sezon al reality show-ului Ferma începe astăzi. Când credeau că au înțeles mersul lucrurilor și cum evoluează competiția, fermierii vor descoperi că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nici nu s-au gândit!

După ce joia trecută, Anisia Gafton a părăsit competiția în urma duelului cu Elena Chiriac și a celui cu Alina Pușcău, am aflat că ea l-a propus pentru rolul de fermier șef pe George Burcea. Diseară, vom descoperi cu cine va lupta acesta pentru oportunitatea de a avea dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii: cine va fi servitor și cine va merge la duelul de eliminare. George Piștereanu va fi cel care va spune ceea ce toți din casă gândesc: ”Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”.

Fermierii au început să se cunoască și pe lângă primele idile, au apărut și primele conflicte care mocnesc odată cu creșterea greutății activităților cotidiene și a lipsei mâncării. Cum vor continua ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko și cum îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aflăm de la 21:30.

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: doi câte doi vor fi legați la mână și vor trebui să rezolve așa toate misiunile primite, dar și să meargă la baie sau să doarmă. Cum vor resimți aceștia șocul de a merge la baie cu unul dintre colegi sau de a dormi în același pat, descoperim diseară.

După ce idila lui Paul Diaconescu cu Elena Chiriac părea că se dezvoltă, acesta se va apropia de Viviana Sposub și va deveni extrem de confortabil în prezența ei. Noaptea îi va surprinde pe aceștia în același pat, iar Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: ”Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”.

Nici în tabăra bandiților nu este liniște. Gabi este tot mai concentrat pe misiunile primite de la Cristi Bozgan, iar faptul că nu este ajutat începe să-l deranjeze tot mai mult. Cu toate acestea, Giulia consideră că reacțiile lui sunt exagerate și va admite: ”Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză”.

Loading...

Citește și

  • Vedetă în seriale precum "Îngeri pierduți" sau "Triplusec", Paul Diaconescu (31 de ani) este un actor camelon, care trece ușor de la dramă la comedie, de la film la reclame sau de la roluri principale la dubluri de actori de la Hollywood. După ce în februarie a suferit o operație și a stat în spital aproape o lună, a participat la finala "iUmor" (Antena 1), iar acum se numără printre concurenții emisiunii "Ferma: săteni versus orășeni" (PRO TV). Am stat de vorbă cu Paul și iată ce ne-a povestit, în exclusivitate.

  • Încă două soliste și doi actori sunt anunțați pe lista concurenților pe care îi vom vedea într-un nou sezon al emisiunii "Ferma", de la PRO TV. Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei vor renunța la confortul vieții de la oraș și se vor lupta pentru titlul de "Fermierul anului".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1