Cine este «creierul» afacerii lui Smiley. A fost desemnat managerul anului

smiley_si_filip.jpg

smiley filip frate
Smiley, alături de fratele lui FIlip la Gala premiilor Capital
Foto: arhivă personală

Smiley este un artist în vogă, care dincolo de concerte din care câştigă bine, îşi suplimentează veniturile din emisiunile PRo Tv la care este prezentator şi jurat, dar şi din casa de producţie pe care o conduce o persoană din familia lui. Este vorba despre fratele artistului, Filip Maria, în vârstă de 29 de ani, care i-a devansat pe managerii de top de la Microsoft sau Untold.

Filip Maria, în vârstă de doar 29 de ani, a reuşit să câştige la Gala "Capital" trofeul de managerul anului pentru impactul puternic pe care compania pe care o conduce a avut-o în ultimul an pe piaţa industriilor creative din România. „Am fost uimit şi măgulit când am auzit că am câştigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalităţi atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă. De 6 ani de zile, pe lângă frate, mamă, tată, numesc „familie” şi colegii de la HaHaHa Production, compozitori, producători, artişti, echipa de management şi administrare. Premiul pe care eu l-am primit este în egală măsură şi premiul lor! Eu cred că România are nevoie de entertainment în business şi de business în entertainment şi le mulţumesc celor care ne ajută şi ne încurajează să ne continuăm visul şi drumul către cea mai bună piesa”, a declarat Filip Maria imediat după ce a primit trofeul.

smiley_mama_si_filip.jpg

smiley filip mama
Smiley şi Filip, priviţi cu admiraţie de mama lor
Foto: arhivă personală

La Gala Capital au participat, pe lângă personalități importante din lumea politicii, a business-ului și a industriilor profitabile din România, mama lui Filip şi Smiley, dar şi celebrul său frate. "Sunt fericită că am doi băieți campioni și că fiecare dintre ei și-a găsit vocația și face ce îi place. Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii și să pună pasiune și iubire în profesia lor, că să fie fericiți și împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scenă unde în 99% din cazuri este «biroul» lui Andrei.”, a spus plină de emoție Ioana Maria, mama lui Filip și a lui Smiley. 

Mândru de performanţa fratelui său, Smiley l-a îmbrăţişat pe Filip şi l-a felicitat pentru reuşită. 

 

Citeşte şi:

 

Fratele lui Smiley a slăbit 20 kg fără dietă

A dat din casă! Fratele lui Smiley, omul din umbră în afacerile familiei

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1