Fratele lui Smiley a slăbit 20 kg fără dietă

14-foto-1-3-col.jpg

2018-70 kg Aşa arată acum Filip Maria, fratele mai mic al lui Smiley

Toată lumea îl ştie drept fratele mai mic al lui Smiley, un tip modest, timid şi cam rotunjor. Ei bine, Filip Maria nu mai este deloc aşa, ba chiar s-a transformat radical. Noua siluetă, cu 20 kg în minus, ne-a arătat-o miercuri, 4 iulie, la petrecerea casei de discuri Cat Music. Click! a stat de vorbă cu el şi i-a aflat secretul!

Smiley (34 de ani) are cu ce se mândri: are o carieră înfloritoare, atât în televiziune, cât şi în muzică, şi o familie frumoasă. Din familia lui face parte şi fratele mai mic, Filip Maria (28 de ani), cel care manageriază cu succes casa de producţie HaHaHa Production, care anul acesta împlineşte 10 ani de la înfiinţare.

Deşi e fratele mai mic al lui Smiley, Filip Maria a reuşit să se facă remarcat prin forţele proprii şi să fie pe picioarele lui. Iar din tipul retras şi plinuţ nu a mai rămas nimic, căci Filip a slăbit 20 de kilograme în doi ani. Click! a stat de vorbă cu el şi i-a aflat secretul. “M-am tonifiat foarte mult. M-am apucat de nişte exerciţii de sport, online, pe care le fac singur acasă. Lucrez doar cu greutatea corpului şi atât. Le fac luni, miercuri şi vineri. Nu ţin nici un regim alimentar, nici o dietă.

Fac doar sport, pur şi simplu. Anul acesta am lucrat mai mult pe partea de tonifiere, dar procesul este destul de lung, durează de doi ani şi eu, în tot acest timp, am dat jos 20 kg. Lucrez de trei ori pe săptămână, dimineaţa. Indiferent unde sunt, fac aceste exerciţii, care durează 23 de minute. Trebuie doar să ai voinţă şi le urez succes celor care vor să se apuce. Trebuie să te încurajezi zi de zi că poţi să faci şi azi, şi mâine şi în fiecare zi în care ţi-ai propus. La ora 8 trebuie să te apuci. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 6, îmi fac toate tabieturile şi apoi, exerciţiile”, ne-a povestit Filip.

Filip se ocupă de banii familiei

Fratele lui Smiley se ocupă de afacerea HaHaHa Production, alături de mama lui. „Lucrez cu Smiley de 3 ani, iar mama noastră lucrează cu noi. În momentul acesta sunt general manager al companiei HaHaHa Production. Eu sunt omul cu banii, cu strategiile. Andrei nu s-a mai băgat în treaba asta, cu deciziile, în ultima vreme. Vrea să-mi dea mână liberă pe partea de management, pentru că am timp să mă ocup de absolut toate aspectele unei afaceri, pot fi în măsură să iau toate deciziile”, ne mărturisea Filip anul trecut.

loading...
Loading...