A dat din casă! Fratele lui Smiley, omul din umbră în afacerile familiei

18-1.jpg

Smiley îi datorează mare parte din succes fratelui său mai mic Filip

Smiley sau Tiberiu Andrei Maria (35 de ani) a organizat un chef de pomină, joi seara, la 11 ani de la inaugurarea firmei HaHaHa Production, unde lucrează şi fratele lui, Filip Maria (29 de ani), ca general manager. Cu acest prilej, Filip ne-a oferit un interviu de suflet, în care ne-a vorbit despre acest proiect muzical care lansează vedete pe bandă, dar şi despre vestitul său frate.

Click!: De când faci parte din HaHaHa Production?

Filip: De cinci ani. Am început cu lucruri mărunte, ca să pot înţelege procesul prin care trece compania, după care, cu timpul, cu câştigul experienţei, am avansat şi eu în funcţii pas cu pas.

La început ai întrebat, fără să-ţi fie ruşine....

Da, am avut mentori pe parcursul fiecărui an, în funcţie de ce nevoi am avut m-am dus la un mentor, nu neapărat în interiorul companiei. 

Sunteţi în familie, şi mama voastră lucrează cu voi.

Da, ea lucrează în companie de la bun început.

Cum arată o zi din viaţa ta? Locuieşti cu Smiley?

Locuiesc singur. Mă trezesc în fiecare zi la 6. Mă duc la un antrenament pe pista de atletism de trei ori pe săptămână, e un program bun pentru mine şi destul de intens, cât să nu mai fiu nevoit să fac zilnic antrenamente. Dimineaţa citesc presa de specialitate, văd ce muzică nouă a mai apărut, verific ce a mai apărut în mediul digital, youtube. La ora 9 plec din casă spre birou, verific şi răspund la e-mailuri, am întâlnirile de zi cu zi, verific ce mai fac oamenii în companie, cum se descurcă, dacă sunt într-un impas, îi încurajez de fiecare dată când au probleme de rezolvat, şi ne consultăm ca şi când am fi prieteni. 

Sunt zile în care nu te întâlneşti cu fratele tău?

Sunt multe astfel de zile, dar avem săptămânal o şedinţă la telefon în cazul în care nu ne întâlnim deloc. 

Te-ai gândit vreodată să cânţi sau să joci în filme, ca Smiley? 

Ca orice copil am visat şi eu să devin actor, la un moment dat. Dar nu s-a împlinit.Click!: Smiley, aţi avut o săptămână specială... 

Smiley: La mine sunt mereu proiecte, dar asta a fost cu adevărat specială. Au venit producătorii de la Hollywood, am fost câteva zile la Cetatea de baltă de la Jidvei, acum e party de 11 ani şi am şi vineri live-ul la „Românii au talent”. Producătorii au mâncat mâncare românească, s-au bucurat de peisajele româneşti, de atmosferă. Sunt şi ei aici, unii au plecat de dimineaţă...

Câţi oameni sunteţi în companie?

 Suntem peste 100 de oameni, cu artişti şi staff-ul artiştilor. Am făcut multă muzică bună doar pentru afară însă poate le vom asculta şi noi. Muzica e un limbaj universal. 

Acum petreceţi, o să vină şi ziua ta, primeşti cadouri... Când ai făcut ultimul cadou? 

Smiley: Eu îmi serbez ziua rar, mi se pare complicat. N-aş putea să zic că mă dau în vânt după cadouri. Ultimul dar făcut a fost un ceas, de ziua lui Juno. 

Filip: Nici mie nu-mi place asta, abia aştept să treacă…să vină  următoarea zi. 

A cui a fost ideea din videoclipul „Song about nothing”? 

Smiley: Am văzut un tip care face modele pentru jocuri vechi şi m-am gândit că e o idee interesantă să mă fac pe mine 2 D într-o lume total 3D. Fun. Nu am de unde să ştiu dacă va fi hit, dar e genul de piesă pe care dacă o asculţi o dată îţi rămâne în cap.

Şi ei muncesc cot la cot în familie

 

18-moga.jpg

Marius, Iulian Moga şi Smiley, la party

Smiley şi Filip nu sunt singurii fraţi din showbiz-ul muzical care lucrează cot la cot, pe plan muzical. Marius (37 de ani) şi Iulian Moga colaborează şi ei, căci unul dintre ei compune piese, iar celălalt le regizează. Şi ei au fost prezenţi la la petrecerea HaHaHa Production. Altă pereche de fraţi care lucrează împreună sunt Randi (Andrei Ştefan Ropcea 36 de ani) şi Alexandru Ropcea, acesta din urmă fiind omul din umbră care muceşte la diferite proiecte pentru casa lor de producţie.

18-andrei.jpg

Andrei şi Alexandru Ropcea

Cei doi au pus bazele studioului Famous Production. Ei fac muzică atât pentru artiştii pe care îi reprezintă, dar şi pentru alte nume mari din muzica românească.    

Gina Pistol, iubita lui Smiley, prezenţă discretă

18-gina-pistol.jpg

Gina a îmbrăcat o fustă mini

11 ani de HaHaHa Production au fost sărbătoriţi cu peste 3 ore de muzică live, cu sute de prieteni alături, cu amintiri şi îmbrăţişări, în cea mai extinsă familie, cu toţi artiştii şi prietenii din istoria companiei, dar şi cu cei mai mari producători muzicali internaţionali, aflaţi la finalul sesiunii muzicale #MusicJourney din România. Feli, Liviu Teodorescu, Corina, Alex Velea, Adda, Nicole Cherry, Ruby, Anda Adam, Jo, Cabron, What’s Up, Sore, Dorian, Seredinschi, Speak, Raluk, Damian Draghici au urcat pe scenă. Printre invitaţi s-au mai numărat Andreea Esca cu soţul său, Alexandre Eram, Pavel Bartoş, Iulia Vântur, Adrian Sârbu, Cristina Iacob, George Piştereanu, Lino Golden, Tequila, Raluca şi Walter Zenga şi mulţi alţii. N-a lipsit nici Gina Pistol, iubita lui Smiley, care însă a fost o prezenţă discretă. La final, artiştii au urcat pe scenă cu 11 torturi.

Loading...

Citește și

  • „Război total” la Vocea României! Ediția emisiunii de vineri seară, 19 octombrie, s-a transformat într-o adevărată „luptă” pentru cei patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și convingă concurenții preferați să se alăture echipei fiecăruia. Cum aceasta a fost ultima seară de audiții pe nevăzute din cadrul competiției de voci, cei patru jurați au fost mult mai presați de timp și de dorința de a face alegerea corectă și s-au luptat mult mai aprig pentru concurenți, pe de o parte, și au fost mult mai rezervați atunci când au apăsat butoanele scaunelor, pe de altă parte, pentru a-și completa echipele doar cu cei mai buni dintre cei mai buni.

  • Nu ştim când le face Smiley pe toate, însă se împarte între concerte, studioul de înregistrări de la HaHaHa Production şi emisiunile de la Pro TV, unde este jurat la “Vocea României” şi prezentator la “Românii au talent”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1