Cine e Irina Seleşi, soţia lui Cosmin Seleşi, cea care îi va sta alături după accidentul la schi

irina_si_cosmin.jpg

irina selesi cosmin selesi
Irina şi Cosmin Seleşi au împreună doi copii
Foto: arhivă personală

Cosmin Seleşi şi-a rupt mâna la schi şi are nevoie de îngrijiri nu doar de specialitate, ci şi acasă. Soţia prezentatorului "Te cunosc de undeva" este cea care a preluat toate sarcinile în familie. Irina Seleşi este o prezenţă extrem de rară în paginile ziarelor. Click! îşi spune cine este şi cu ce se ocupă soţia lui Cosmin Seleşi.

S-au cunoscut în trafic, pe Magheru, în urmă cu zece ani, iar de-atunci au rămas împreună. Irina (32 de ani) şi Cosmin Seleşi (41 de ani) alcătuiesc o familie solidă şi împreună au un băieţel de opt ani, pe nume Tudor Nicolae şi o fetiţă Ana Ilinca, în vârstă de 3 ani. Angazată în trecut la o companie aeriană, de câţiva ani Irina Seleşi se intersectează de ceva timp nu doar în dormitor, ci şi la locul de muncă. Irina Seleşi se ocupă de partea de make-up la emisiunea prezentată de Cosmin Seleşi, “Te cunosc de undeva”.

irina_selesi.jpg

irina selesi cosmin selesi
Irina Seleşi are 33 de ani
Foto: arhivă personală

Munca soţiei lui Cosmin este extrem de apreciată. Doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care l-a întruchipat pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, cu ani în urmă. Irina Seleşi s-a întrecut pe sine atunci. ea a pictat nu mai puţin de 11 tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate, au fost desenate pe pieptul, spatele și brațele solistului, activitate migăloasă ce a durat în jur de cinci ore. 

Cosmin Seleși și-a rupt mâna stângă la schi 

Dar Irina Seleşi nu se pricepe doar la pictat şi fardat. De voie, de nevoie, tânăra soţie a prezentatorului tv s-a transformat în asistenta lui personală. Cosmin Seleşi a dezvăluit că a avut parte de o căzătură zdravănă pe pârtie, după ce a încercat să evite accidentarea unui copil. Astfel, și-a luxat mâna stângă.

"Mă aflam pe pârtia de schi, alături de Tudor (fiul său n.r). Am evitat un copil și am căzut pe mâna stângă. Imediat, am fost transportat de echipajul de salvamontiști la spital, unde am primit îngrijirile medicale de specialitate. Acum câteva zile m-am întors în țară. Și sunt bine”, a explicat prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva!”. Totuși, acesta va fi nevoit să stea cu mâna imobilizată pentru o lună și jumătate. „Sunt pe mâinile unui medic foarte bun, aici, în țară. Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”, a mai adăugat Seleși. 

 

Citeşte şi:

 

Cosmin Seleşi a devenit tătic pentru a doua oară

FOTO Uluitor! Vezi cum arată porţia de mâncare a actorului Cosmin Seleşi!

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Mare agitaţie sâmbătă, 20 octombrie, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Cei 18 concurenţi de la „Asia Express” au plecat spre Sri Lanka, de unde au început marea lor aventură pentru premiul de 30.000 de euro. La plecare s-a lăsat cu multe lacrimi, dar şi cu glume, din cauza unor concurenţi distraţi.

  • cosmin selesi

    Alina Puşcaş a rămas fără partener de prezentare la "Te cunosc de undeva", după ce Cosmin Seleşi a plecat sâmbătă în India la filmările Asia Express, sezonul 2, unde face pereche cu Şerban Copoţ. Deşi producătorii show-ului transformărilor de la Antena 1 au filmat în avans trei emisiuni, pentru a suplini absenţa lui Şeleşi, se pare că ei au luat în calcul şi un înlocuitor pentru el, în cazul în care nu se va întoarce la timp.