Pe el îl vezi în fiecare sâmbătă la tv, dar pe soţia lui ţi-o arătăm noi! Ea îl face fericit pe Cosmin Seleşi!

CLIIMA20140422_0126_1.jpg

Cosmina Seleşi

Pe Cosmin Seleşi îl puteţi vedea sâmbătă de sămbătă la tv, însă soţia lui este o prezenţă extrem de rară în paginile ziarelor. Uite cât de simpatică este Irina şi cu ce se ocupă!

S-au cunoscut în trafic, pe Magheru, în urmă cu şase ani, iar de-atunci au rămas împreună. Irina şi Cosmin Seleşi alcătuiesc o familie solidă şi împreună au un băieţel de trei ani şi jumătate, pe nume Tudor Nicolae. De ceva timp, cei doi se intersectează şi la locul de muncă.  Irina se ocupă de partea de make-up.


Pentru ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului "Te cunosc de
undeva!", doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care-l va întruchipa pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Alex
Mațaev a stat multe ore la machiaj, iar rezultatul a fost unul
spectaculos. Cele unsprezece tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate, au fost desenate pe pieptul, spatele și brațele solistului.


. "Practic, s-a muncit pe parcursul întregii zile, pentru că se mai luau și mici pauze. În total, am desenat la ele vreo cinci ore", ne-a spus Irina Seleși, soția lui Cosmin Seleși, cea care a realizat cele unsprezece tatuaje.