Cine e femeia care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc. Ana Pandeli este uluitor de sexy după două nașteri

ana-pandeli_6.jpg

ana pandeli
Ana Pandeli, alături de fiul și de fiica sa
foto: Instagram

Când nimeni nu mai spera ca celebrul burlac să se cumințească, iată că cineva a reușit să îl strunească și, mai mult, să îl facă tătic. Femeia care i-a dăruit o fetiță lui Codin Maticiuc se numește Ana și este frumoasă de pică. Brunetă, naturală și cu o siluetă de invidiat, deși este mămica a doi copilași.

Odinioară, despre Codin Maticiuc se știa că este un milionar celebru, cu o viață de  noapte extrem de tumultuoasă, și cu un palmares de invidiat. Anna Lesko, Gina Pistol, Flavia Mihășan, Corina Zugravu, Raluca Lăzăruț, Maria Dinulescu, Anamaria Ferenț sunt doar câteva dintre domnișoarele oficiale cu care s-a afișat. Iată că în ultima perioadă, imaginea lui Codin s-a schimbat considerabil, iar trecerea de la craiul de Dorobanți, la statutul de filantrop și părinte dedicat i-a uimit pe toți.

ana-pandeli_5.jpg

ana pandeli
Ana Pandeli este extrem de seducătoare
foto: arhiva personală

Anul acesta, în luna aprilie, Codin Maticiuc a devenit tătic. Iubita lui a adus pe lume o fetiță superbă, care a fost botezată Smaranda, așa cum o cheamă și pe mama lui Codin.

ana-pandeli_7.jpg

ana pandeli
Bruneta are un corp de invidiat
foto: arhiva personală

În toată această perioadă, Maticiuc a ținut secretă identitatea femeii care l-a cumințit. Păcat, pentru că tânăra care i-a dăruit o moștenitoare este o femeie superbă, naturală, cu chip spectaculos și corp de fotomodel.

ana-pandeli_2.jpg

ana pandeli
Ana mai are un fiu dintr-o relație anterioară
foto: arhiva personală

Femeia se numește Ana, are puțin peste 30 de ani și mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe fiul său. Deși a trecut prin două nașteri, Ana are o siluetă de invidiat. Un trup de sirenă, păr lung, negru, ondulat, sâni naturali și niște picioare de felină.

ana-pandeli_3.jpg

ana pandeli
Ana pandeli, femeia care l-a făcut tătic pe Codin Maticiuc
foto: arhiva personală

Deocamdată, Ana și Codin nu sunt căsătoriți, însă afaceristul a spus că, la un moment dat, se va întâmpla de la sine și acest lucru.

Citește și:

Cum arată viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tătic: «Smaranda seamănă cu bunica ei«

Codin Maticiuc a plâns când şi-a văzut fetiţa. Imagine emoţionantă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Codin Maticiuc va deveni în curând tată de fată

    Codin Maticiuc (38 martie) mai are puțin și va deveni tătic! Fetița lui va veni pe lume la începutul lui aprilie, iar vedeta a ales un nume special pentru ea.

  • Delia, Codin Maticiuc, Flick, Giulia, Mihai Bendeac, Lidia Buble, Florin Chilian, Speak şi mulţi, mulţi alţii au tricouri special făcute pentru fani. Pe ele sunt imprimate versuri din melodiile lor, expresii ajunse celebre, numele trupei sau imagini reprezentative. Se vând ca pâinea caldă atât la concerte, cât şi online. Toate se produc aici, la „fabrica de tricouri a vedetelor”.