Cum arată viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tătic: «Smaranda seamănă cu bunica ei«

codin-maticiuc-fetita1.jpg

Codin Maticiuc este cel mai mândru tătic
Foto Instagram

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a devenit tatăl unei fetițe care se află acum în America. El a fost invitat în cadrul unei emisiuni tv unde a vorbit despre cum se simte în postura de tătic.

Codin Maticiuc pare un nou om de când a devenit tătic pentru prima oară! Cel supranumit „Craiul de Dorobanți” pare că se va „cuminți” în viitor, având în vedere că micuța lui i-a cam furat inima și nu pare că acesta va mai avea prea mult timp de acum în colo pentru alte cuceriri. Codin a declarat că fiica lui Smaranda, seamănă izbitor cu bunica ei și speră ca în viitor, să reușească să-i facă și actele aici în țară, deoarece, fiica lui, are momentan doar cetățenie americană.

„Smaranda seamănă cu bunica ei, cu mama mea. Dacă tot i-a luat numele, i-a luat și un pic din chip, sper să semene cu ea și din alte puncte de vedere. E femeia alfa, ce să mai, leoaică, zodia se impune un pic. Mi-e greu să zic dacă m-am obișnuit cu asta, am 2 luni de tată, o lună am fost cu ea, după care am stat 2 săptămâni separați, am fost destul de prins. În 2 luni nu pot să zic că m-am obișnuit. Nu a putut să ia sânul în primul moment și mi-au zis că trebuie să îi dăm cu seringa. O să-i scot ochii toată viața! E o experiență impresionată, sunt primele ore, am văzut-o când s-a născut, eram acolo. Ea este cetățean american, nu am apucat să fac actele și aici. E doar cetățean american” a spus Codin Maticiuc, la „Xtra Night Show”. 

codin_maticiuc.jpg

Codin Maticiuc este topit după fiica lui
Foto Instagram

La ce nu poate renunța Codin, chiar dacă a devenit tată

„Eu sper ca petrecerile să rămână, au și ele rostul lor. Nu sunt pregătit să renunț total la asta. E o chestie de priorități, vine natural. Dacă îți face plăcere să petreci timpul altfel...asta vreau să fac. Mi-e atât de greu să compar cele 2 momente, în primul rând cu ea stau destul de puțin, stau o oră pe zi, 2 ore, când stau numai eu. Mă dărâmă, sunt momente în care plânge, nu vrei momentele alea...Dacă mă plimb prin casă, e ok. Stau un pic, o mai las jos...” a povestit Codin Maticiuc.

 

Loading...

Citește și

  • codin maticiuc smaranda fetita

    Trei săptămâni de fericire, emoții puternice și miros de bebeluș. Asta experimentează Codin Maticiuc de când a venit pe lume fiica lui Smaranda. Fetița este primul lui copil și este cea mai mare dragoste, după cum chiar el mărturisește.

  • Codin Maticiuc pare un nou om de când a devenit tătic pentru prima oară! Cel supranumit „Craiul de Dorobanți” pare că se va „cuminți” în viitor, având în vedere că micuța lui i-a cam furat inima și nu pare că acesta va mai avea prea mult timp de acum în colo pentru alte cuceriri. Codin nu se mai satură de poze cu fetița lui, iar pe chip i se citește emoția.