Ce nume a ales Codin Maticiuc pentru fetița sa

codin-maticiuc-nume-fetita.jpg

Codin Maticiuc va deveni în curând tată de fată
Codin Maticiuc a ales numele fetiței lui
Foto: Arhiva personală

Codin Maticiuc (38 martie) mai are puțin și va deveni tătic! Fetița lui va veni pe lume la începutul lui aprilie, iar vedeta a ales un nume special pentru ea.

Codin Maticiuc este nerăbdător să-și cunoască fetița. Fostul „crai de Dorobanți” a mărturisit că și-a fi dorit să fie un tată mai tânăr, pentru că a vrut să își întemeieze o familie de foarte mult timp. Numele fetiței lui Codin Maticiuc va fi Smaranda, după mama sa.

„De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta . O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe ...undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală. Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata ...Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru observator.tv.

Codin Maticiuc, tată de fetiță: „Nu cred că o să îşi dorească club”

Codin Maticiuc nu vrea să fie un tată extrem de strict, deși a glumit că Smaranda nu va avea voie în club. El își dorește ca relația cu fetița lui să fie o negociere.

„Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton”, a mai spus Maticiuc.

Cine este iubita lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și iubita lui vor deveni în curând părinți. Actorul a fost foarte rezervat în privința vieții lui intime. Codin Maticiuc a ales să fie discret în ceea ce privește relația cu mama copilului său. Tot ce se știe este că mama copilului lui Maticiuc este o frumoasă brunetă. Cei doi nu s-au afișat oficial împreună și nici nu au vorbit despre relația lor prin presă. 

 

Citește și

Codin Maticiuc a reacționat la amenințările Vioricăi de la Clejani: «Vă rog să mă scuzați»

Oana Roman îi ia apărarea lui Codin Maticiuc: "Băiatul ăsta face lucruri bune"

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce s-a iscat un adevărat scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani din cauza faptului că acesta a criticat operațiile estetice al fiice ei, Margherita, numind-o pe aceasta urâtă, a venit și reacția celei insultate, care l-a făcut pe Codin să „intre în pământ de rușine”. Ulterior, scriitorul a publicat pe rețelele de socializare mesajul primit de la Margherita din Clejani, pentru a înțelege și prietenii săi virtuali motivul pentru care reacția cântăreței l-a frapat.

  • Un nou cuplu de vedete s-a separat, în prima lună a anului, de data asta fiind vorba despre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc. Deşi au petrecut Revelionul împreună, în America, iar senzuala dansatoare susţinea că de-abia aşteaptă să devină mămică, iată că celebrul ”Crai de Dorobanţi” pare să se simtă mai bine în postura de burlac. El are mare lipici la femei marca VIP, însă niciuna nu l-a convins să o ducă la altar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1