Cinci vedete-surpriză în noul sezon «Asia Express». Unde se va filma show-ul de acestă dată

gina-pistol.jpg

S-au aflat noile vedete care vor participa la Asia Express 3

Asia Express este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate reality-show-uri de la noi. Primele două sezoane s-au bucurat de un real succes, fiind mai mereu lider de audiență, atunci când era emisiunea pe tv. Iată că s-au aflat mai multe nume ale noilor concurenți, dar și locația unde se vor ține filmările.

Click! a anunțat de curând că în cel de-al treilea sezon se vor lupta pentru premiu Nico și fiica ei, iar acum, s-au mai aflat încă cinci nume celebre care vor apărea în reality show-ul de la Antena 1.

Pare că echipele sunt formate și sunt pregătite să se lupte și să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp în joc și, cine știe, poate chiar să câștige marele premiu.

alina-ceusan.jpg

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai cunoscute bloggerite din România
Foto Instagram

 

Astfel că, alături de Nico și fiica ei se vor mai lupta și Alex Velea cu Mario Fresh, Alina Ceușan cu Carmen Grebenișan, iar dintr-o altă echipă va face parte make-up artistul Alexandru Abagiu.

alex-velea.jpg

Alex Velea și Mario Fresh vor concura la Asia Express 3

Unde se va filma sezonul 3 din Asia Express

Noul sezon de la Asia Express se va filma în Filipine, Taiwan și Japonia și va fi și de această dată prezentat de Gina Pistol, potrivit elle.ro. Echipele sunt pregătite să plece din România, la filmări, în perioada 15-19 octombrie.

Nico și fiica ei, în cursa Asia Espress

Anul acesta s-au dus tratative cu îndrăgita şi talentata solistă Nico (49 de ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Matei, care a bătut deja palma cu Antena 1 pentru show-ul de aventură. Și nu va pleca singură, ci împreună cu fiica sa, sexoasa Alexandra Matei (27 de ani), care în prezent se ocupă de un business cu haine.

nicoleta_matei_alexandra_matei.jpg

Nico și fiica ei vor participa la Asia Express

 

Citește și:

Oase și-a îndeplinit visul cu premiul de la Asia Express! Ce a făcut partenerul lui CRBL cu banii

EXCLUSIV Delia, adevărul despre participarea la “Asia Express”

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1