EXCLUSIV Delia, adevărul despre participarea la “Asia Express”

delia-asia.jpg

delia
Delia adoră să-şi petreacă vacanţele în Asia
foto: arhivă personală

Delia (37 de ani) a primit zilele trecute distincţia „Vedeta anului 2018“, din partea publicaţiei „Actualitatea Muzicală“, revistă lunară editată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR). Solista ne-a acordat şi un interviu, în care ne vorbeşte despre carieră, vacanţe, familie, dar în care lămureşte zvonurile că ar fi pe lista concurenţilor din noul sezon al emisiunii "Asia Express". va fi sau nu Delia concurent la "Asia Express"?

Click!: Bună, Delia. Ai primit titlul de “vedeta anului”. Ce înseamnă pentru tine?

Delia: Înseamnă recunoştiinţa unor lucruri pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Şi mă bucur de fiecare dată când mi se oferă orice fel de premiu. Încerc să nu mă urc pe un piedestal, că nu sunt genul să fac asta.

Crezi că premiul acesta te obligă la mai mult decât ai făcut până acum?

Nimic nu mă obligă la nimic, mulţumesc pentru orice recunoaştere de orice gen, dar nu pun presiune pe mine în general şi încerc să las lucrurile să vină natural şi să mă bucur de ele fără să îmi creez un neapărat un nou target. Nici înainte nu mi-am propus să obţin acest premiu.

Dar ştii că fanii tăi vor mai mult de la Delia...

Mai mult? Mai avem o parte din turneul Acadelia, aşa că îi vom mulţumi pe toţi. Mai avem patru concerte săptămânile ce vin şi apoi din toamnă urmează partea a doua a turneului aşa că...

6-2col.png

delia familie
Anul trecut, Delia a petrecut Paştele cu toată familia
foto: arhivă personală

Cum vei petrece de Paşte?

Normal, ca toată lumea, nimic în plus, nimic în minus. Cu familia mea, stau şi mănânc ce au pregătit în familie, tot ce se găteşte, în special ouă roşii şi cozonac.

Te vei întoarce apoi cu noi surprize muzicale?

Abia am lansat piesa cu The Motans (n.r. Rămâi), dar voi mai avea câteva surprize. Nu ştiu în cât timp, nu ştiu cât de repede, nu ştiu exact când, pentru că sunt mai multe piese compuse, trebuie să vedem care-i momentul cel mai bun pentru fiecare.

Delia, despre participarea la "Asia Express"

Dan Capatos a spus la el în emisiune că ai pleca în reality-showul “Asia Express”.

Mi-ar plăcea să plec, dar nu cred că am timp şi nici nu cred că o să mă lase nimeni din echipa mea să plec, pentru că avem concerte.

Se vede pe reţelele sociale că-ţi place să te aventurezi în vacanţele tale exotice şi nu stai locului o clipă.

Chiar îmi place şi încercăm cât mai mult să gustăm din tot ce înseamnă travel la modul autentic. Mai puţin stat într-un resort. Îmi place să vad ce obiceiuri au oamenii, cum locuiesc, ce mănâncă.

12_3-col-delia-mama.jpg

Delia, sora ei, mama lor şi micuţa Jessie, împreună pe scena de la Sala Palatului, la spectacolul Acadelia

Fanii tăi sunt curioşi să ştie câţi oameni sunt în spatele proiectului Delia.

Sunt foarte mulţi, oamenii de la Global Music, e Răzvan (soţul Deliei, n.r.), în care am cea mai mare bază, ca să spun aşa, face cele mai importante lucruri, e omul care a crescut cu mine, omul care a ştiut să facă cu mine o echipă foarte bună, care a ştiut să se muleze pe personalitatea mea, care a ştiut să nu pună niciodată presiune. Suntem într-un parteneriat senzaţional şi foarte constructiv, în familie, şi e destul de greu să ţii lucrurile aşa. Oamenii de lângă mine pot fi de ordinul zecilor sau de ordinul sutelor, în funcţie de ce proiect avem, sunt de la sunetişti, la compozitori, la oamenii pe partea de promovare sau de la cei care mă aranjează sau dansează cu mine. Sunt mulţi.

Ce îţi doreşti foarte mult şi nu ai spus niciodată?

Nu ştiu dacă am spus că aş vrea să se dea drumul la turismul pe alte planete.

Ai o mulţime de fani, dar tu eşti fanul cuiva?

O, desigur. În momentul acesta sunt topită după nişte artişti de afară. Îmi plac foarte mult Jaden şi Willow Smith, copiii lui Will Smith. Acum, de curând, am văzut nişte producţii mai noi şi mi-au plăcut.

Citeşte şi:

Tatăl Deliei a părăsit mânăstirea şi s-a întors acasă. A şocat cu noua înfăţişare

S-au decis! Delia, surprinsă la clinica de fertilizare. “Acum lucrăm la copil”

 

Loading...

Citește și

  • delia

    Dacă v-aţi îmaginat că o să o întâlniţi pe Delia pe stradă, la cafenea sau la restaurant, probabil că veţi avea mult de aşteptat. Artista a povestit că preferă să iasă aproape de casă, pentru a nu petrece multe ore în trafic, aşa că de cele mai multe ori alege parcul. Altădată o şoferiţă înrăită, acum artista merge pe jos şi pe bicicletă când are drumuri scurte de făcut şi doar la concertele din ţară se urcă în maşină.

  • delia politista

    Mereu în trafic, între două concerte sau în grabă pentru a ajunge la filmări, Delia nu respectă tot timpul toate regulile de circulaţie şi pentru asta a plătit destul de scump. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a fost oprită pe stradă şi amendată. Fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate momentul în care solista a prezentat toate documentele poliţistei care a tras-o pe dreapta.