Asia Express sezonul 3. O celebră solistă și fiica ei sexy au bătut deja palma cu Antena 1?

asia_express_13_7.jpg

gina pistol
Gina Pistol va prezenta și cel de-al treilea sezon al emisiunii «Asia Express»

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vești bune pentru fanii emisiunii „Asia Express”. Echipa, producătorii, în frunte cu prezentatoarea Gina Pistol, vor pleca la filmări pentru un nou sezon al reality-show-ului care a făcut audiențe uriașe la Antena 1. Click! a aflat că şi anul acesta, după modelul celorlalte două sezoane, vor exista concurenţi înrudiți între ei.

Pregătirile pentru reality-show-ul „Asia Express” au intrat în linie dreaptă, iar echipa emisiunii de la Antena 1 este pregătită să înceapă filmările pentru cel de-al treilea sezon, care va fi prezentat tot de Gina Pistol (37 de ani). Şi anul acesta, după modelul primelor două sezoane, concurenții vor fi fie rude de sânge, fie prieteni la cataramă. Ne amintim de Dorian Popa şi mama lui, de Anca Sigărtău și fiul ei, Teodor, de Bianca Drăgușanu și sora ei, Anca etc.

nicoleta_matei_alexandra_matei.jpg

nicoleta matei alexandra matei nico
Nico și fiica ei seamănă ca două picături de apă
Foto: max-media.ro

Anul acesta se aude că s-au dus tratative cu îndrăgita şi talentata solistă Nico (49 de ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Matei, care ar fi bătut deja palma cu Antena 1 pentru show-ul de aventură. Și nu va pleca singură, ci împreună cu fiica sa, sexoasa Alexandra Matei (27 de ani), care în prezent se ocupă de un business cu haine.

Nico: “Fiica mea este și designerul meu”

Cele două se înţeleg foarte bine, iar fiica solistei nu este la primul reality-show de acest fel, ea fiind deja călită la „Supravieţuitorul”, filmat în Filipine și difuzat la Pro TV în 2016. Amândouă sunt în formă, dornice de aventură şi bătăioase, trebuie doar să-şi mai facă loc în program pentru acest proiect, ştiut fiind faptul că Nico are concerte şi spectacole, iar Alexandra este designer şi are comenzi pentru haine. Click! a aflat că fetele mai au în program să meargă în această toamnă peste hotare, la un concert Michael Buble. Iată ce ne declara Nico, la începutul lunii, despre relația ei cu Alexandra, alintată Andruța.

alexandra-nico.png

alexandra matei
Alexandra Matei, în timpul emisiunii „Supraviețuitorul”
Captură ProTv

“Fiica mea este bine, face sală cu mine în fiecare zi, dar nu îmi moștenește talentul la muzică. Poate că ar fi vrut, dar au trecut anii. A terminat Facultatea de Drept. Mă susține. Merge cu mine peste tot. Este designerul meu. Dacă am nevoie de vestimentație, întotdeauna o aleg pe ea, deși eu am un stilist care se ocupă de mine și de vestimentația mea”. Despre locurile stabilite pentru filmările “Asia Express” există zvonuri că pe listă ar fi Thailanda, însă momentan nu este nimic confirmat oficial.

Citește și:

VIDEO Nico: «Dieta Dukan m-a băgat în spital, slăbeam un kg pe zi». Ce a învățat după această greșeală

Nico şi fata ei sexy sunt rivale pe micul ecran

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Asia Express a ajuns la marea finală, iar cele două echipe rămase în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 de euro. CRBL, Oase, Ruby și Robert au fost foarte competitivi și au trecut prin probe la care nu s-au gândit niciodată că vor fi supuși. Însă numai o echipă a fost vrednică de marele premiu. CRBL și Oase au fost cei doi norocoși care au intrat în posesia banilor și a premiului cel mare.

  • Premieră! După ce s-au răsfăţat într-o vacanţă de vis în Portugalia, Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani) îşi recunosc public relaţia. Joi seară au venit la petrecerea aniversară a lui Jo care şi-a lansat cu Juno piesa „Caută-mă”. Smiley ne-a spus că Gina i-a cucerit inima, iar dacă se vor căsători, o vor face departe de ochii curioşilor.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5