Silviu Nedelea, marele învins «Chefi la cuţite», dă din casă: «Scărlătescu m-a rugat să-l iert!»

silviu_nedelea_chefi_la_cutite.jpg

silviu nedelea chefi la cutite
Silviu Nedelea a avut un mesaj dur pentru chef Scărlătescu
Foto: arhivă personală

Competiţia «Chefi la cuţite» i-a lăsat un gust amar lui Silviu Nedelea, care a fost eliminat chiar înainte de actul final. Bucătarul, al căruit parcurs în bucătărie a fost presărat cu multe obstacole, a povestit prin ce a trecut în concurs şi le-a adus acuzaţii grave juraţilor. Concurentul a răbufnit pe contul lui de socializate la scurt timp după ce Mihai Munteanu a fost desemnat câştigător.

Silviu Nedelea s-a dezlănţuit după marea finală "Chefi la cuţite". Bucătarul a scris un lung mesaj pentru cei trei chefi pe contul lui de socializare. Dezamăgit că i s-ar fi pus beţe-n roate şi de aceea nu ar fi putut să-şi demonstreze talentul în actul final, concurentul a povestit din culisele emisiunii de la Antena 1. 

Silviu Nedelea: «Pentru unii am fost prea timid!» 

silviu nedelea florin dumitrescu

 

"A fost o competiție dură! Cu emoții, cu dezamăgiri! Finala aceasta am lucrat-o pentru @florindumitrescu, singurul jurat care a crezut în mine, singurul care m-a ridicat de la pământ și m-a făcut să lupt până la capăt! Pentru unii am fost prea timid la începutul competiției, pentru alții am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic și am atenționat greşelile ori de câte ori le-am văzut pentru că, corectitudinea nu o pot schimba doar ca să mulțumesc pe alții! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesioniștii au apreciat! E atât de simplu să stai în faţa televizorului și să judeci, să nu ai nicio legătură cu gastronomia, dar să arunci cu vorbe! Eu zic să ne «vedem» și in viața reală, fiecare în bucătăria lui! Să gătim cu pasiune, să iubim și să respectăm meseria aceasta! Să ne luptăm între noi și pentru cele mai bune rezultate în competiții cu adevărat importante în domeniul acesta! Să gătim!!! Să învățăm!!! Să facem din meseria aceasta o ARTĂ!", a notat Nedelea după anunţarea câştigătorului.

Silviu Nedelea, avertisment dur pentru Cătălin Scărlătescu: «Nu am să te iert ca bucătar!» 

În marea finală s-au luptat Andrei, Maria şi Mihai Munteanu, cel din urmă fiind desemnat câştigătorul ediţiei. Nedelea a avut mai puţin de reproşat finaliştilor. El a vrut să le transmită un mesaj celor trei chefi, iar pe Cătălin Scărlătescu l-a atacat extrem de dur. 

bontea nedelea munteanu

"Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă! 

silviu nedelea catalin scarlatescu
{C}{C}{C}{C}

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă! 

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!", a conchis Silviu Nedelea. 

 

Citeşte şi:

 

Un concurent Chefi la cuțite și un finalist Masterchef au cucerit Parisul cu un restaurant românesc

Exclusiv! Ce jurat a câştigat «Chefi la cuţite», sezonul șase!

 

 

 

 

Loading...

Citește și