Chefi la cuțite. Gina Pistol, despre mama sa: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă în bucătărie!”

gina_pistol.jpg

gina pistol chefi la cutite
Gina Pistol este prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite
foto: Antena 1

Începe un sezon special al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1, ocazie cu care jurații și gazda show-ului culinar au povestit cum decurg lucrurile în famiile lor atunci când intră în bucătărie. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a mărturisit că cele mai frumoase amintiri din copilăria sa sunt strâns legate de deliciile culinare pregătite de mama sa, cu care ar putea cu puțin efort să se completeze la bancul de lucru.

Dincolo de a încânta papilele gustative, mâncarea reprezintă și arta de a aduce împreună oamenii dragi și de a-i așeza la aceeași masă. Sezonul special "Chefi la cuțite", ce va avea premiera la 30 aprilie, la Antena 1, va pune în lumină faptul că cele mai delicioase preparate sunt rezultatul unei sesiuni de gătit în care te bazezi pe cea mai valoroasă echipă, familia.

“Vacanțele din copilărie le petreceam la bunici, la țară și țin minte că îmi plăcea foarte mult pâinea pe care mamaia o făcea pe vatră. Tot din aluatul acela ne pregătea și brânzoaice și eram fascinată de cât de bune sunt. Toată mâncarea pe care bunicii mei o făceau era delicioasă, pentru mine avea gustul perfect. Mâncarea făcută la vatră, la ceaun, servită din vase de pământ este aparte”, a povestit Gina Pisol, gazda emisiunii. 

Gina Pistol gătește ca în reclame

Chiar dacă mama frumoasei prezentatoare a fost cea care i-a stârnit curiozitatea în ceea ce privește gătitul, Gina Pistol mărturisește că cele două nu împărtășesc aceeași viziune în bucătărie. Cu toate acestea, este convinsă că într-o competiție culinară ar forma o echipă imbatabilă. „Nu prea mă înțeleg bine cu mama în bucătărie, pentru că avem un stil diferit. Nu suntem pe aceeaşi lungime de undã. Eu sunt foarte organizată, de cele mai multe ori gătesc ca în reclame: toate ingredientele sunt puse în boluri diferite, mirodeniile pe care le folosesc sunt așezate în farfuriuțe, iar vasele sunt spălate rând pe rând. După ce pregătesc ceva în bucătărie, nici nu simți că am fost pe acolo. Mama, în schimb, este puțin mai dezorganizată și tinde să improvizeze. Deși suntem la poluri opuse, cred că într-o competiție am putea să pregătim cele mai delicioase preparate, pentru că amândouă știm să dăm gust mâncării, ne-am completa. Ea face niște prăjituri extraordinare, iar mie îmi place să pregătesc mâncare sărată”, a completat Gina Pistol. 

Care sunt regulile noul sezon Chefi la cuțite

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în showul culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa preselecțiilor. Cei mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, unde au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

 

 

Citește și:

 

Chefi la cuțite. Ce le gătește Florin Dumitrescu celor două fiice

Chefi la cuțite. Sorin Bontea face echipă cu familia în bucătărie, la tv

Loading...

Citește și

  • gina pistol chefi la cutite

    După ce a ajuns la o siluetă de invidiat cu o dietă pesonalizată şi un program individual de exerciţii fizice, Gina Pistol e foarte atentă la alimentaţie. Deşi prezentatoarea "Chefi la cuţite" e tentată să dea iama în preparatele gătite de concurenţi pentru bucătarii din juriu, blonda rezistă cu stoicism bunătăţilor frumos aranjate pe farfurii. În pauza de masă, blonda îşi potoleşte foame cu o gustare cât se poate de simplă.

  • Noul sezon al emisiunii culinare,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1, ce are premiera azi 11 septembrie, de la ora 20:00, este presărat cu emoții, tensiune contra cronometru și decizii luate pe muchie de cuțit; însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă!