Ce spune sora Ancăi Pop despre moartea artistei! Când va avea loc înmormântarea

anca-pop-a-murit-3.jpg

Anca Pop a murit înecată, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre
Foto Facebook

Cum vestea că Anca Pop s-a stins din viață în pragul tinereții, după ce a plonjat cu autoturismul pe care îl conducea în Dunăre, a șocat o lume întreagă, fiind un subiect care a stârnit controverse și a născut speculații în mediul online, sora regretatei artistei a decis să clarifice situația pentru cei ce insinuau că moartea cântăreței ar fi, de fapt, o sinucidere.

Luni seară, 17 decembrie, familia cântăreaţei Anca Pop a intrat în doliu, după ce arista a murit înecată, în urma plonjării cu maşina în Dunăre. Dacă din primele informații obținute de la fața locului s-a bănuit că solista a pierdut controlul volanului, derapând într-o zonă fără parapet și ajungând, astfel, cu autoturismul în apă, ulterior în presă au apărut diverse speculații conform cărora vedeta ar fi decis să se sinucidă.

Sora Ancăi neagă că aceasta s-ar fi sinucis

Sora Ancăi, Tina, a mărturisit că a fost asaltată de presă și televiziuni în legătură cu acest subiect și a decis, astfel, să clarifice situația în mediul online, pentru ca aceste vehiculări să nu mai aducă și mai multă durere în sânul familiei.

Tina a ținut să protejeze imaginea surorii sale, explicând că aceasta era o persoană „evoluată” și că nu ar fi recurs nicicum la acest gest, având în vedere că se pregătea să vină „acasă”, încărcată cu „bagaje și saci de haine pe care să le dăruiască”. Sora cântăreței a dorit să pună capăt speculațiilor privind sinuciderea, susținând că dacă Anca și-ar fi dorit într-adevăr să facă acest pas, ar fi procedat în cu totul alt mod. 

tina-pop-anca-pop-deces.jpg

Tina Pop susține că sora ei nu s-a sinucis
Foto Facebook

„Anca spunea: Cel mai important lucru e să mori corect. Da, și să trăiești corect, dar se pare că cel mai important lucru e, totuși, să mori corect. Ea a fost o ființă evoluată. Extrem de evoluată. Și știu că este foarte bine acolo unde este acum. Televiziunile m-au sunat încontinuu în aceste zile. Toți vor declarații, vor să intru în direct, etc. Sunt o mulțime de speculații! Vă pot asigura de un singur lucru: Anca nu s-a sinucis! Dacă voia să se sinucidă, o făcea altfel! 

Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască. Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele, Eva..Era fericită să vină acasă”, a scris Tina în mediul online. 

anca-pop3.jpg

Anca Pop s-a stins din viață la doar 34 de ani
Foto Facebook

Când are loc înmormântarea Ancăi Pop

Tina, sora vedetei, a ținut să menționeze și data și ora în care admiratorii și prietenii artistei o pot însoți pe aceasta pe ultimul drum. De asemenea, aceasta a explicat că Anca avea și o dorință în ceea ce privește înmormântarea sa. 

„Apreciez din suflet mesajele voastre, însă nu vă pot răspunde fiecăruia. Citesc și plâng. Asta e tot ceea ce pot face în momentul acesta. Dorința Ancăi a fost să fie îngropată cât mai aproape de locul decesului. Motiv pentru care am hotărât să o înmormântăm la cimitirul din Svinița. Înmormântarea va avea loc mâine, joi, 20 decembrie, în jurul orei 12”, a mai anunțat sora cântăreței. 

Știrea a ajuns și în presa internațională

Publicații importante precum The Independent și Daily Mail, au scris despre tragica moarte a Ancăi Pop. Deși sora ei a dezmințit în totalitate scenariul unei sinucideri, moartea cântăreței rămâne în continuare învăluită în mister. Autoritățile au anunțat că așteaptă rezultatul autopsiei, pentru a stabili cu exactitate dacă Anca Pop urcase la volan sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Scafandrii au scos autoturismul femeii din apă, în zona viaductului Sviniţa, informează reprezentanţii ISU Mehedinţi. O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările tragediei, după ce sora tinerei a alertat autoritățile cu privire la dispariția acesteia, care nu ajunsese la casa părinților săi.

anca-pop-2.jpg

Anca Pop era cunoscută pentru personalitatea sa extrovertită
Foto Facebook

A fost deschisă o anchetă în acest sens

Anca Pop a lansat un album în anul 2017, care a devenit hit în Japonia și a colaborat cu celebrul artist Goran Bregovic. De asemenea, la începutul anului, Anca Pop a stârnit numeroase controverse, în țară, după ce a anunțat că este într-o relație cu o altă femeie.

„Colegii de la Serviciul Rutier au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac cercetări în continuare pentru a se cunoaște împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Am înțeles că astăzi va avea loc necropsia, o să vedem și concluziile medicului legist și atunci putem să stabilim exact ce s-a întâmplat. Se va vedea din probele de sânge dacă a consumat alcool sau alte substanțe. A pierdut controlul volanului din motive necunoscute, a pătruns pe sesnsul opus de mers, părăsind partea carosabilă și s-a răsturnat în afara acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți.

anca-pop-a-murit.jpg

Anca Pop avea o personalitate complet dezinhibată
Foto Facebook

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anca pop

    O veste şocantă a venit din lumea muzicală. Luni noapte, cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic şi a pozat goală în Playboy, a pierdut controlul volanului. Ea ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a ajuns cu maşina în apă. Dispariţia tinerei a fost anunţată de sora regretatei artiste.

  • anca pop sora tina pop

    E doliu în lumea artistică. Vestea morţii Ancăi Pop i-a şocat pe apropiaţii cântăreţei, care luni seara a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista mergea acasă, la părinţi ei, în Moldova Nouă, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Sora ei a alertat autoritățile când şi-a dat seama că solista face prea mult timp pe drum.