Ce soţie sexy are acasă Dragoş Săvulescu. Fostul acţionar, urmărit general, e însurat cu Miss Albania

dragos_savulescu_si_sotia.jpg

dragos savulescu angela martni
Dragoş Săvulescu şi Angela Martini s-au căsătorit în decembrie 2017
Foto: arhivă personală

Nu doar Cristian Borcea a lăsat acasă o soţie sexy şi pe deasupra însărcinată, pe Valentina Pelinel. Dragoş Săvulescu, fostul acţionar dinamovist cu lipici la frumuseţile autohtone, ar putea suspina adânc după proaspăta lui soţie, o bombă sexy, cu care s-a însurat în cel mai mare secret în urmă cu doar un an, şocul condamnării în dosarul retrocedării plajelor fiind unul greu de trecut.

După o perioadă în care a zburat din floare în floare, milionarul Dragoș Săvulescu (44 de ani), fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, acum producător de filme, și-a găsit liniștea sufletească. În 2016, el a cunoscut-o, în casa în care dăduse o petrecere de pomină cu prietenii, pe Angela Martini (32 de ani).

dragos_si_angela.jpg

dragos savulescu angela martini
Dragoş Săvulescu, fericit alături de Angela Martini
Foto: arhivă personală

Tânăra sexy este nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010, așa că imediat ce a văzut-o, nici nu este de mirare că i-a picat cu tronc afaceristului român. Angela este o apariţie fierbinte atât în ţinute casual, rochii de seară, cât şi îmbrăcată sumar, în costum de baie. Imaginile publicate de ea pe conturile de socializare sunt suficiente pentru a ne convinge de ce a fost aleasă miss. 

angela_martini.jpg

angela martini
Angela Martini
Foto: arhivă personală

A devenit soţia lui Săvulescu  în decembrie 2017, dar ghinionul a făcut ca între cei doi să apară primele probleme. Nu sunt de ordin sentimental, ci au legătură cu legea. 

Dragoş Săvulescu, dat în urmărire generală

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost condamnat săptămâna trecută de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la cinci ani și șase luni de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța. În acelaşi dosar a fost condamnat la o pedeapcă de cinci ani de închisoare cu executare şi Cristian Borcea, care s-a predat. Fost acționar la clubul de fotbal Dinamo, Săvulescu nu a fost însă găsit de polițiști. Potrivit Mediafax, Dragoș Săvulescu s-ar afla la Monte Carlo. El este dat în urmărire generală de Poliția Română. În cazul în care va fi prins, afacerisrul va fi nevoit să stea mai mult timp departe de superba lui soție.

 

Citeşte şi:

 

 

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea îşi pregăteşte intrarea la Hollywood? Dragoş Săvulescu cumpără studiouri de film

Haos la Dinamo! Se cere capul lui Săvulescu: «Facem revoluţie dacă

 

Loading...

Citește și