Haos la Dinamo! Se cere capul lui Săvulescu: «Facem revoluţie dacă nu pleacă»

Ultima actualizare:

    Dragoş Săvulescu
Dragoş Săvulescu

După derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, Gigi Becali a făcut câteva comentarii răutăcioase la adresa preşedintelui echipei Dinamo, după ce ce a aflat că pe tabela din "Ştefan cel Mare" au rulat imagini cu nişte oi. Latifundiarul i-a găsit vinovaţi pe Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

În urmă cu două zile, Gigi Becali a declarat după meciul Steaua- Dinamo: «Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat», a declarat Becali.

La scurt timp, Săvulescu s-a apărat spunând că Gigi Becali fabulează, iar orientarea lui sexuală nu este discutabilă, este bărbat şi îi plac femeile, nu l-au atras niciodată reprezentanţii sexului masculin.

«Orientările mele sunt absolut heterosexuale. Această informaţie este apărută din urmă cu mai mulţi ani. E scoasă din burtă pentru că trebuia să îmi scoată şi mie ceva»

Cu toate astea, comentariile lui Gigi Becali i-a făcut pe suporteri echipei Dinamo să fie acizi, aceştia declarând că nu vor să fie conduşi de un «bulangiu».

«Totul până aici! Dacă nu îl dau afară pe Săvulescu, facem revoluţie la următorul meci! Una e să te bată Steaua, alta e să fim conduşi de un bulangiu», a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre membrii PCH, pentru STL.RO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net