Fostul iubit al Mădălinei Ghenea îşi pregăteşte intrarea la Hollywood? Dragoş Săvulescu cumpără studiouri de film

După ce a plecat de la Dinamo unde era unul dintre cei trei acţionari, Dragoş Săvulescu vrea să intre în industria cinematografică.Fostul iubit al Mădălinei Ghenea vrea să cumpere studiouri cinematografice.

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu pare să aibă gânduri extrem de serioase cu privire la noul domeniu în care investeşte, de când a decis să părăsească Dinamo.

Zvonurile privind implicarea lui în industria cinematografică se concretizează şi mai mult deoarece surse apropiate omului de afaceri ne-au dezvăluit că acesta negociază intens preluarea unor studiouri foarte importante din Bucureşti. Investiţia făcută de Dragoş Săvulescu nu este absolut deloc de neglijat. În cercurile lui de afaceri, se discută de sume foarte mari de bani, iar pentru a fi sigur că va încheia cu succes această tranzacţie, fostul acţionar de la Dinamo şi-a angajat cei mai buni avocaţi din Capitală şi a contractat cea mai bună firmă de consultanţă.

"Dragoş se duce aproape o dată pe lună ba în Los Angeles, ba în New York. Deocamdată nu doreşte să ofere prea multe detalii, dar ceea ce e sigur e că e vorba de un proiect foarte mare, la nivel internaţional, ce are legatură cu producţia de filme", ne-a dezvăluit o sursă din preajma lui Săvulescu.

Anul trecut, Dragoş Săvulescu a fost văzut in compania actorului Andy Garcia, la meciul disputat pe Naţional Arena, dintre Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona.