Ce planuri aveau Mihai Constantinescu și Oana Sârbu. Solista e foarte afectată: ”Mihăiță, fă-te bine…”

9_mihai-constantinescu-1971.jpg

Mihai Constantinescu, în anul 1971. Avea 25 de ani
foto: Click!/arhivă personală

Vestea că Mihai Constantinescu se află în stare critică, pe un pat de spital, în urma unui stop cardiac, i-a șocat pe colegii lui de breaslă. Oana Sârbu (51 ani) a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, dezvăluind că avea planuri mari alături de Mihai Constantinescu.

Oana Sârbu trebuia să înregistreze o piesă cu Mihai Constantinescu (73 de ani), mai exact melodia ”Anotimpuri”, pe care artistul, care se află în moarte cerebrală la Spitalul Floreasca, a înregistrat-o în anul 1971. Interpreta a publicat pe Facebook, un mesaj de suflet la adresa artistului care a suferit un al doilea stop cardiorespirator la spital, dar și o hemoragie cerebrală. ”Of... ce apuc să citesc... lume, lume, soro, lume...vorba cântecului... Mihăiță, fă-te bine, că trebuie să facem piesa asta... de când am tot zis... ce mică eram când o cântai și îmi plăcea de atunci”, a scris artista pe Facebook.

Oana Sârbu: "Era piesa mea preferată din copilărie"

Aceasta a povestit pentru Click! ce amintiri are despre cântăreț și despre piesa acestuia. „Sunt fană mai de demult a piesei lui Mihai Constantinescu, aveam câţiva anişori când a filmat la TVR1 un videoclip în care era îmbrăcat cu nişte pantaloni albi, un tricou cu dumgi şi o bască. Iar la sfârşit dăruia o floare unei iubite imaginare, iar eu eram foarte geloasă. Peste ani i-am povestit momentul, noi făceam turnee, avem concerte şi ne-am amintit cu plăcere. Era piesa mea preferată din copilărie şi atunci a înregistat varianta clasică, iar apoi a fost reluată şi refăcută într-o manieră disco. Noi am vorbit şi am stabilit să facem o nouă versiune, însă nu era nimic bătut în cuie. Mie mi se pare, din punctul meu de vedere, cea mai romantică piesă”, ne-a mărturisit Oana Sîrbu, care a împlinit luni, vârsta de 51 ani.  

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: ”Doar un miracol îl mai poate salva”

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, speră într-o minune. ”Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună, dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întâmplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a povestit Mihaela Constantinescu în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Ministrul Sănătății despre Mihai Constantinescu: ”Din păcate, este în stare foarte gravă”

Stopul cardio respirator. Iată măsurile de prim ajutor pe care trebuie să le știi

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai constantinescu ventilat mecanic

    Starea lui Mihai Constantinescu nu este deloc bună, iar prognoza de viață nu este nici ea optimistă. Artistul de 73 de ani a ajuns la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de luni, 13 mai. Medicii l-au resuscitat între 10 și 20 de minute și l-au dus la unitatea medicală, unde se află la Terapie Intensivă. Din păcate, starea lui nu s-a îmbunătățit, iar în timpul nopții a mai suferit un al doilea stop cardio-respirator. Surse medicale spun că Mihai Constantinescu se află acum în moarte cerebrală.

  • oana sarbu

    Azi, 13 mai, solista şi actriţa Oana Sârbu împlineşte vârsta de 51 de ani! Nici n-ai zice că interpreta a ajuns la această vârstă, pentru că în memoria noastră a rămas aceeaşi Dana suavă din seria “Liceenii”, muza lui Mihai, jucat de Ştefan Bănică Junior.