Ministrul Sănătății despre Mihai Constantinescu: ”Din păcate, este în stare foarte gravă”

sorina-pintea.jpg

sorina pintea portret
Ministrul Sorina Pintea a declarat că va face o listă neagră a spitalelor care nu au făcut investiții
foto: arhiva Click!

Mihai Constantinescu, internat de urgență la Spitalul Floreasca din București, luni, 13 mai, după un stop cardio-respirator, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, a declarat, marți, ministrul Sănătății, Soria Pintea. Artistul a mai suferit, în timpul nopții, un stop cardio-respirator și o hemoragie cerebrală.

Prognosticul privind starea cântăreţului Mihai Constantinescu este unul rezervat, el aflându-se în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

"Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă", a precizat ministrul, potrivit Agerpres.

În cursul nopţii, cântăreţul ar mai fi avut un stop cardiorespirator și a suferit o hemoragie cerebrală. "Se pare că azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii", a adăugat Sorina Pintea.

Mihai Constantinescu suferă de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: ”Doar un miracol îl mai poate salva”

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, speră într-o minune. ”Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună, dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întâmplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a povestit Mihaela Constantinescu în exclusivitate pentru Click!

 

Citește și:

Stopul cardio respirator. Iată măsurile de prim ajutor pe care trebuie să le știi

Primele poze cu Mihai Constantinescu și nevasta tinerică, în luna de miere

Loading...

Citește și