Codin Maticiuc, tată pentru prima oară. Ce sex va avea copilul

Codin Maticiuc va fi tată pentru prima oară. El a făcut anunțul în direct la Xtra Night Show, unde a mărturisit că este foarte fericit de când a aflat că va fi părinte. Codin și-a prezentat noul proiect cinematografic la care lucrează de ceva vreme și a confirmat și faptul că va deveni tată.

Codin Maticiuc a fost cuplat cu mai multe persoane publice în trecut, precum Flavia Mihășan, însă nimic nu s-a concretizat până în prezent. Codin Maticiuc a ținut ascunsă identitatea femeii care-i poartă în pântece copilul, însă a dezvăluit faptul că ea va naște în luna aprilie.

Codin Maticiuc va avea o fetiță

Codin Măticiuc și-a dorit foarte mult un copil, iar acum faptul că va deveni tată, îl împlinește spiritual foarte mult. Prezent în cadrul emisiunii, pe fața lui Codin Maticiuc nu a lipsit niciun moment zâmbetul și bucuria.

"Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie", a declarat Codin Maticiuc, în platoul emisiunii "Xtra Night Show".

Codin Maticiuc și Bromania, proiect cinematografic

Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania) au mers prin mai multe orașe pentru a face casting de actori, care ar putea apărea în noul film pe care cei doi îl produc împreună. Filmul se va numi «Miami Bici», iar cei doi acotri încă sunt în căutare de participanți.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1