Oana Roman îi ia apărarea lui Codin Maticiuc: "Băiatul ăsta face lucruri bune"

coddddddddd.jpg

Codin Maticiuc, Oana Roman, Oana punct Roman
Codin Maticiuc, lăudat de Oana Roman
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Roman este prezentatoarea unei emisiuni online în care dezbate ultimele evenimente mondene sau naţionale. În cadrul rubricii "Secretele Oanei", vedeta a vorbit despre Codin Maticiuc şi despre părerea sa despre acesta.

Oana Roman îl laudă în cadrul emisiunii sale pe Codin Maticiuc pentru munca pe care acesta o depune în cadrul unui orfelinat privat. Aceasta îi ia apărarea omului de afaceri şi le povesteşte publicului cu ce se ocupă Codin Maticiuc, şi de ce lumea ar trebui să-l aprecieze.

„După părerea mea, Codin a reuşit cea mai spectaculoasă transformare de imagine postdecembristă. Ce a făcut el, nu au făcut nici cinci agenţii de PR, pentru că el avea o imagine foarte proastă la început, a băiatului de bani gata care iese cu multe femei celebre şi cheltuie bani cu nemiluita. Cumva aveam si eu o imagine proastă despre el, până într-o zi când un domn, un angajat, cu care eu lucram şi care era foarte bun prieten cu tatăl lui Codin mi-a spus: „Băi, toţi faceţi mişto de Codin, toţi comentaţi espre el şi-l faceţi în toate felurile, dar tu ştii ce face băiatul ăsta, cu ce se ocupă?”. Am spus „Nu! Ştiu că tatăl lui are foarte mulţi bani şi atât”. Zice „Da, tatăl lui are foarte mulţi bani, dar hai cu mine să-ţi arăt ce face cu banii ăia”. Şi m-a luat în maşină şi m-a dus undeva unde era o clădire mare cu o curte şi mi-a spus „Uite, vezi ce-i aici? Vezi ce scrie acolo”. Şi când m-am uitat scria că este un cămin pentru copii numit Metropolis. Am zis „Ok, şi?” Zice Uite, vezi, ăsta este singurul orfelinat privat din România care aparţine tatălui lui Codin şi de care Codin împreună cu tatăl său se ocupă. Ei au grijă de acest orfelinat şi toţi banii care se folosesc aici sunt banii lor. Practic, se autofinanţează. Acest orfelinat costă nişte zeci de mii de euro pe lună şi ei se implică destul de tare în creşterea acestor copii. Nu ştiu câţi sunt în orfelinat, probabil că variază numărul lor. Şi-mi spune: „Vezi, în spatele acestei imagini pe care o are Codin, băiatul ăsta se ocupă de acest orfelinat şi nu ştie nimeni, pentru că tatăl lui nu doreşte să facă public acestă informaţie.

Şi în momentul ăla mi-am dat seama că băiatul ăsta avea o imagine care nu avea nicio legătură cu ceea ce făcea el realmente, iar din acel moment mi-am schimbat total impresia despre el. L-am cunoscut mai bine după aceea şi tot îi spuneam „Măi Codin, dar de ce nu vorbeşti despre activitatea ta, despre ceea ce faci tu?” şi mi-a zis că nu e cazul.

După aceea eu am fost cea care, public, l-am apărat de fiecare dată când mă duceam într-o emisiune şi lumea făcea mişto de el. Spuneam: „Băiatul ăsta nu e aşa, băiatul ăsta face lucruri”. Nu puteam să spun că el are un orfelinat pentru că nu aveam acordul lui, însă până la urmă a făcul toate lucrurile astea şi a vorbit public despre ceea ce făcea, dar eu am aflat despre această activitate a lui şi a familiei lui încă de acum zece ani. Îmi pare foarte bine că el şi-a schimbat imaginea singur şi a făcut-o foarte bine. Sper să continue pe linia asta", a povestit Oana în emisiunea pe care o moderează.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Foto

    Codin Maticiuc (37 ani) este unul dintre personajele autohtone renumite pentru petrecerile luxoase la care participă, dar şi pentru implicareaa în diferite acte caritabile. Recent, s-a implicat în cazul unui copil bolnav de cancer şi i-a plătiti acestuia tratamentul pe care părinţii nu şi-l mai puteau permite. Mai mult decât atât, a impresionat nenumăraţi oameni atunci când a vorbit despre cazul fetiţei, internate într-o cameră cu numărul 702, care se lupta cu o boală necruţătoare. Codin a scris un mesaj pe Facebook atunci când aceasta a pierdut lupta cu boala prea mare pentru un trup atât de firav.

  • codin maticiuc sange

    A vrut să facă un gest umanitar, dar nu a trecut de chestionarul asistenţilor de la Institutul de Transfuzie Sanguină. Codin Maticiuc a fost refuzat pe motiv că a avut mai multe partenere de sex în ultimele şase luni. Revoltat, tânărul şi-a strigat nemulţumirea pe pagina lui de Facebook.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5