Ce mănâncă Delia în pauza de filmări de la «iUmor»

delia_iumor.jpg

delia iumor
Delia, în juriul "iUmor"
Foto: Antena 1

Juraţii şi prezentatorii emisiunii "iUmor" au preferinţe dintre cele mai diverse în materie de gastronomie. În noul sezon, care debutează sâmbătă (23 februarie) la Antena 1, orele de filmare au fost presărate, pe alocuri, cu dansuri, dar și cu gustări dese și mâncărurile preferate ale vedetelor.

Aşa am aflat că Mihai Bendeac are o slăbiciune pentru pizza sau falafel, Delia nu refuză niciodată tradiționala mâncare de cartofi, în timp ce Cheloo preferă orezul și salata verde. De partea cealaltă, a baricadei, pe scenă, Șerban Copoț și noul său coleg coprezentator Dan Badea au dezvăluit de ce mâncăruri nu se pot atinge.

Dacă Badea nu mănâncă niciodată ciorba de burtă și nici ciulama, Șerban a reușit să își extindă lista de mâncăruri care nu îi plac cu ocazia participării la Asia Express. Astfel pe lângă pilaf, Șerban a descoperit că nu îi plac nici aromele exotice de coriandru sau papaya.

Invitaţi surpriză în noul sezon iUmor

Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile pe alocuri usturătoare, telespectatorii pot afla în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!

Cei trei juraţi vor căuta cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite, creată special de Antena 1.

 

Citeşte şi:

 

Când se întoarce Delia în juriul de la "iUmor"

Ţinutele Deliei de la "iUmor" costă cât o maşină

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin portret cu voaleta

    Andreea Marin (44 ani) apare într-o ipostază inedită la „iUmor” (Antena 1). Vedeta apare așa cum nu ai mai văzut-o până acum, iar jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de o surpriză de proporții. Al șaselea sezon „iUmor” va debuta sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, când mai multe vedete vor urca pe scenă și vor ironiza juriul fără rețineri.

  • Ana Maria Calia, Mihai Bendeac, iUmor, Delia, Cheloo, finala iUmor, cine a castigat iUmor, sarut Bendeac, stand-up comedy

    Câştigătoarea celui de-al 4-lea sezon al emisiunii „iUmor” a vrăjit publicul, dar şi pe juratul Mihai Bendeac, care i-a aplicat un sărut ca în filme, într-una dintre ediţii. Ana Maria Caliţă este actriţă de profesie, la fel ca şi câştigătoarea sezonului 3, Doina Teodoru.