Când se întoarce Delia în juriul de la "iUmor"

juriu_iumor.jpg

juriu iumor delia cheloo bendeac
Delia este colegă cu Mihai Bendeac şi Cheloo
Foto: Antena 1

O emisiune cu mare priză la public, "iUmor" revine pe micul ecran la Antena 1. Timp de patru sezoane, show-ul a fost pe gustul publicului, astfel că Delia, Mihai Bendeac și Cheloo sunt gata să se întoarcă la pupitrul de jurați în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie.

prima parte a filmărilor pentru "iUmor" s-a încheiat, concurenţii fiind aleşi pe sprânceană. Sezonul numărul cinci va debuta duminică (25 februarie), de la ora 21.00, cei trei juraţi fiind pregătiţi să-i urmărească cu mare atenţie. 

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei numere spectaculoase sau chiar și mici cadouri pentru Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. Delia a fost de departe răsfăţată. Ea a primit pufuleţi, în timp ce colegii ei, farfurii pictate sau legături de usturoi care să îndepărteze spiritele rele sau pălincă de caise.  

Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor "iUmor" pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

loading...
Loading...

Citește și