Șerban Copoț s-a confruntat cu o mare problemă la Asia Express

20181028day6asiaexpress2dof2344dianaoros-1024x683.jpg

Șerban Copoț a întâmpinat probleme la Asia Express
Citeste tot despre: 

Șerban Copoț s-a confruntat cu o mare problemă în Asia Express, reality show difuzat în curând de Antena 1, este una dintre cele mai mari temeri ale lui: i-a intrat o insectă în ureche.

Șerban Copoț a trecut printr-o mare problemă în cadrul emisiunii Asia Express, emisiune care urmează se difuzeze în curând la Antena 1.

Șerban Copoț, probleme la Asia Express

El a declarat că are o fobie pentru insecte, iar în cadrul emisiunii, o insectă i-a dat mari bătăi de cap. 

„Înainte să plec în Asia, când am fost întrebat de ce mi-e teamă, răspunsul a fost clar: de insecte. Când eram mic am văzut un film în care unui bărbat îi intră o insectă într-o ureche, iar el se chinuie cu un compas să o scoată. Asta am păţit şi eu. Mă aflam pe terasa unei case, loc în care am găsit cazare şi deodată am simţit ceva în ureche. Iniţial m-am panicat, după care am încercat să

îmi păstrez calmul, mi-am adus aminte că am la mine un briceag cu o pensetă şi am rugat pe cineva să mă ajute. Am încercat la început cu degetul, dar simţeam cum îl împing şi mai tare, se apropia de timpan, începuse să mă doară…A fost îngrozitor!”, povesteşte Şerban. 
Loading...
 
 

Citește și

  • Mare agitaţie sâmbătă, 20 octombrie, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Cei 18 concurenţi de la „Asia Express” au plecat spre Sri Lanka, de unde au început marea lor aventură pentru premiul de 30.000 de euro. La plecare s-a lăsat cu multe lacrimi, dar şi cu glume, din cauza unor concurenţi distraţi.

  • Trei băieţi plini de energie şi talentaţi rupeau topurile muzicale, în 1999, cu piesele “Pentru ea”, “N-am crezut” sau “Iubirea mea”. Anii au trecut, iar acum soliştii care aveau mare succes la fete au devenit familişti convinşi. Şerban Miron Copoţ (Hienă-37 de ani), Alexandru Sebastian Şalaman (Şopârlă- 36 de ani) şi Laurenţiu Mihai Penca (Vierme-35 de ani) s-au despărţit, însă nu este exclus ca anul viitor să se reunească, pentru spectacolul aniversar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1