Ce gest emoţionant vrea să facă Ion Surdu cu banii de la Exatlon

ion_surdu_exaton.jpg

ion surdu castigator exatlon
Ion Surdu, unul dintre cei doi câștigători ai sezonului trei Exatlon România
Foto: Exatlon

Cel de-al treilea sezon Exatlon și-a desemnat câștigătorii. De data aceasta, au ieșit doi învingători, unul la masculin, Ion Surdu, dar și la feminin, Andreea Arsine. Fiecare a plecat acasă cu 50.000 de euro, însă au demonstrat că în competiție au învățat să fie oameni mai presus de toate, așa că cei doi campioni au decis să-i ajute și pe alții cu o parte din bani.

Dacă pe podium, Andreea a spus că dorește să îi dea o parte din premiul de 50.000 de euro rivalei sale, Nicoleta Luncă, nici câștigătorul de la masculin, Ion Surdu, nu a făcut notă discordantă. Impresionat de povestea de viață a "războinicului" Cristian Dumitrache, care s-a înscris la Exatlon pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan, care suferă de cinci afecțiuni grave.

cristian_dumitrache_exatlon.jpg

crisrtian dumitrache exatlon
Cristian Dumitrache a mers la Exatlon pentru a-și ajuta fratele bolnav
Foto: arhivă personală

 

”Mi-a făcut o criză foarte urâtă. Pentru câteva secunde, am crezut că a murit. Nu-și mai ținea capul, nu mai răspundea nici când îl strigam, la absolut nimic”, a povestit mama lui Cristian Dumitrache despre întâmplarea ce a avut loc chiar în ziua în care Cristi a plecat în Republica Dominicană.

Luptătorul de MMA a impresionat pe toată lumea cu gestul său după ce a câștigat Exatlon, întrucât, imediat a apărut pe rețelele sociale informația conform căreia el ar vrea să ofere, din premiul pus la bătaie de organizatori, o parte din bani lui Dumitrache, potrivit WowBiz.

Pe lângă acest gest frumos, Ion vrea să se ocupe și de achiziționarea unei locuințe. ”Nu pot să zic că este o suma mică, dar nici o sumă mare. Nu știu, eu m-am gândit sî îmi iau o casă, să îmi iau o locuință în Cluj, pentru că, de fiecare dată când vin părinții mei acasă să aibă unde să stea. Să vină ca la ei acasă. Părinții mei sunt în Anglia acum, sunt în Londra, lucrează, dar mai vin, mă vizitează, mai merg și în Republica Moldova, acasă. Dar sper ca atunci când vin la mine acasă să se simtă ca la ei acasă, pentru ca e casa noastră”, a spus Ion Surdu pentru Kanald.ro

În premieră, doi câștigători la Exatlon

andreea_arsine_ion_surdu.jpg

andreea arsine ion surdu
Andreea Arsine și Ion Surdu au câștigat câte 50.000 de euro
Foto: arhivă personală

 

În premieră, la Exatlon au existat două finale, a fetelor şi a băieţilor, iar câştigătorii Andreea Arsine şi Ion Surdu i-au învins pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani), respectiv pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani).

Cine este Ion Surdu, câştigătorul Exatlon 3, la băieţi

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a. Pe lângă fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet şi handbal, dar pasiunea lui în prezent este cuşca de MMA. Deşi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar începutul a fost unul mai dificil, este campion naţional şi european la MMA, campion naţional de Kempo şi a reuşit să obţină şi centura de la Supreme Night Fight, competiţie ce se organizează la Cluj.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1