Andreea Arsine şi Ion Surdu au câştigat Exatlon 3. Ce mai fac câştigătorii sezoanelor trecute

Cei doi câştigători ai „Exatlon“ 3 au fost desemnaţi în finala din 9 iunie după o serie de probe dificile. În premieră, Kanal D a acordat două premii în valoare de 50.000 de euro, aşa cum Click! a anunţat în exclusiviatte. Atleta Andreea Arsine (30 de ani) şi luptătorul MMA Ion Surdu (23 de ani) sunt câştigătorii „Exatlon“ şi ai premiilor de 50.000 de euro. Sezoanele trecute ale reality-show-ul din Republica Dominicană au fost adjudecate de actorul Vadimir Drăghia şi de antrenoarea de fitness Beatrice Olaru.

În premieră, la Exatlon au existat două finale, a fetelor şi a băieţilor, iar câştigătorii Andreea Arsine şi Ion Surdu i-au învins pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani), respectiv pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani).

Cine este Andreea Arsine, câştigătoarea Exatlon 3, la fete

Câştigătoarea Exatlon Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe. Născută în Botoşani, Andreea Arsine a câştigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioană naţională, internaţională şi balcanică la atletism, a participat şi la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la poba 20 km mars).

02_-andreea-arsine-380x214-c.jpg

Andreea Arsine
Andreea Arsine
Foto: arhivă personală

„A fost un sentiment foarte plăcut să câştig această competiţie, pentru că am avut un parcurs foarte anevoios. Prima parte a fost foarte OK, după care am avut o parte de oboseală. Au fost discuţii şi în echipă şi ajunsesem la un moment dat să cred că nu mai este locul meu în această competiţie", a declarat Andreea Arsine, care a făcut parte din echipa Faimoşilor. 

Cine este Ion Surdu, câştigătorul Exatlon 3, la băieţi

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a. Pe lângă fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet şi handbal, dar pasiunea lui în prezent este cuşca de MMA. Deşi s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar începutul a fost unul mai dificil, este campion naţional şi european la MMA, campion naţional de Kempo şi a reuşit să obţină şi centura de la Supreme Night Fight, competiţie ce se organizează la Cluj.

ion-surdu-1024x576.jpg

Ion Surdu
foto: captură video

„A fost o experienţă foarte frumoasă, unică şi cu siguranţă ce vedeţi de acasă pare mai simplu, dar acolo toate lucrurile sunt mult mai complicate, mult mai dure, mai reci. Chiar dacă am fost într-o echipă, a fost şi o competiţie individuală şi, după cum s-a văzut, cine rezistă psihic, acela are avantajul. Eu am avut acest avantaj pentru că practic un sport individual şi pentru acest lucru vreau să le mulţumesc antrenorilor mei“, a declarat Ion Surdu, care a făcut parte tot din echipa Faimoşilor.  

Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon 2, s-a măritat

Câştigătoarea sezonului trecut, Beatrice Olaru, s-a căsătorit într-un cadru de vis. În urmă cu trei săptămâni, antrenoarea de fitness şi soţul ei, Alexandru Stănescu, au avut ceremonia religioasă la Cernica.

beatrice_olaru.jpg

beatrice olaru mireasa
Beatrice Olaru s-a măritat pe 18 mai
Foto: arhivă personală

Şatena a fost o mireasă superbă. A purtat o rochie special făcută pentru ea, cu aplicaţii din paiete. Buchetul din bujori albi i-a completat look-ul inocent proaspetei miresici. Şi soţul ei a fost un partere pe măsură. A purtat un clasic costum negru şi a radiat de fericire lângă soţia sa.

beatrice_olaru_nunta.jpg

beatrice olaru mireasa
Beatrice Olaru şi soţul ei, Alexandru Stănescu
Foto: arhivă personală
 

Vladimir Drăghia, primul câştigător Exatlon renunţă la concursuri

Vladimir Drăghia a stat departe de casă şi de familie jumătate de an, atât cât a durat aventura lui la Exatlon. Uşor necăjit că nu a fost lângă soţia sa Alice şi lângă fetiţa lor Zora şi a ratat cele mai importante momente din viaţa celei mici, fostul concurent a luat o decizie  uimitoare. El a declarat recent că nu va mai accepta astfel de provocări.

2-3-bd-draghia-7.jpg

Vladimir Drăghia
Foto: arhivă personală

"Chiar n-aş mai merge la reality-showuri. Sunt bine cu ce fac acum, prezint tot felul de evenimente, sunt imagine pentru tot felul de produse, majoritatea proiectelor pe care le am sunt pe sport, pe familie, pe viaţa pe care o am acum", a povestit recent Vladimir Drăghia într-un interviu acordat Click!  

 

Citeşte şi:

 

Marea finală a sezonului 2 Exatlon! Cine a câștigat premiul de 100.000 de euro

Vladimir Drăghia nu mai doarme nopțile și e în picioare la 7! Care este motivul

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și