Cei mai accidentați concurenţi de la „Exatlon” dau cărțile pe față

cristina_cinstantinescu_exatlon.jpg

cristina constantinescu
Cristina Constantinescu mănâncă fitness pe pâine
foto: arhiva personala

Click! a stat de vorbă cu trei dintre foştii concurenţi de la „Exatlon” (Kanal D), cei mai răniţi, „războinicii” Irina Postolea şi Andrei Angelescu, dar şi cu ultima ieşită din competiţie, „faimoasa” Cristina Constantinescu, alias Kiki. Ei au povestit în exclusivitate penntru Click! cum a fost în Republica Dominicană, ce probleme de sănătate au avut şi ce va urma în viitorul apropiat.

Click! s-a întâlnit cu gaşca concurenţilor de la „Exatlon” la premiera filmului „Godzilla II - Regele Monștrilor”, la cinematograful din Băneasa. Acolo am vorbit cu „faimoasa” Cristina Constantinescu, alias Kiki, ultima ieşită din competiţia de la Kanal D, dar şi cu Irina Postolea şi cu Andrei Angelescu, cei mai răniţi din reality-showul de la Kanal D.

Cristina Constantinescu (Kiki): După Exatlon am câștigat o nouă familie

Ajunsă în primii opt, Cristina Constantinescu (Kiki) a părăsit weekend-ul trecut „Exatlon”, una dintre cele mai populare competiţii sportive. O „debarcare” surprinzătoare, având în vedere rezultatele obţinute de sportivă în cadrul concursului, ea fiind una dintre favoritele la titlu. „Poate mi-am dorit prea mult titlul, iar presiunea pe care mi-am pus-o a fost imposibil de gestionat... În ziua duelului cu Andreea Arsine, nu m-am putut ridica la nivelul aşteptărilor mele. Am părăsit concursul chiar înainte de semifinale, însă sunt extrem de recunoascătoare pentru experienţa dominicană, mi-am dorit enorm să particip la «Exatlon», mi-am testat limitele şi am învăţat lecţii care îmi vor folosi pe parcursul vieţii. În plus, m-am ales cu o nouă familie, noi prieteni, iar asta e tot un câştig, poate mai preţios decât cel cuantificabil în bani”, ne-a declarat instructorul de fitness, primul Presenter International român, cea care reprezintă România la convenţiile din Europa şi Rusia şi care predă la clase de aerobic pe scene internaţionale încă din 2012.

kiki_cristina_constantinescu.jpg

cristina constantinescu
Cristina Constantinescu este antrenor personal, kinetoterapeut - absolventă a Facultăţii de Medicină
foto: arhiva personala

Cristina Constantinescu (Kiki) este antrenor de fitness

Biografia ei e impresionană, căci Cristina Constantinescu a colaborat cu FIF (Federaţia Italiană de Fitness), având un contract cu una dintre cele mai mari săli din Italia (Tonic), în cadrul unui turneu organizat de ei. Este mastertrainer pentru şcoala de fitness Move On, nr 1 în România - profesor pentru cursul de bază de aerobic şi workshop-uri pe funcţional training şi coregrafie, sportiva
are numeroase cursuri făcute de-a lungul anilor şi o vastă experienţă în domeniul fitness-ului, ceea ce o recomandă ca Trainer Les Mill BodyCombat pentru Lesmills Nordic - primul din România.

Citește și:

Câștigătorii Exatlon 2019. O fată și un băiat de la „Faimoși” au primit câte 50.000 de euro

Marea Finală «Exatlon» va fi difuzată pe 9 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D

Cristina Constantinescu (Kiki) predă la un „summit” european

Proaspăt întoarsă în ţară, Kiki, cum îi spune prietenii, a început deja pregătirile pentru a reprezenta România pe 7 septembrie la LesMills Live (cel mai mare eveniment al Lesmill Nordic), urmând să predea pe scena din Finlanda. Între 3-7 iunie va fi prezentă la “Tribal Gathering Les Mills” - unde se vor aduna toţi trainerii din Europa (un fel de summit în domeniu). Pentru toţi cei care au admirat-o şi susţinut-o pe Kiki, 8 iunie e data la care o pot întâlni în cadrul unui eveniment organizat de Worldclass în Herăstrău, unde va preda pentru prima dată după întoarcerea de la „Exatlon România”. Despre ea vă mai spunem că este antrenor personal, kinetoterapeut - absolventă a Facultăţii de Medicină - specializare pe Recuperare, instructor de aerobic la Worldclass România. A avut o campanie cu Philips - „Lumea - Picioare de Podium”, organizată la Worldclass.

irina-postolea-andrei-angelescu-exatlon_1.jpg

Irina Postolea și Andrei Angelescu
Irina Postolea și Andrei Angelescu

Ce spun despre Exatlon cei mai răniţi „războinici”, Irina Postolea şi Andrei Angelescu

Războinicii Irina Postolea (40 de ani) şi Andrei Angelescu (24 de ani) au fost şi ei prezenţi la eveniment, cei doi ieşind din competiţie din aceeași cauză: dislocare de umăr. „Acum sunt foarte bine. Mi-a sărit umărul în competiţie şi am ieşit din concurs. Acum m-am operat, am avut asigurare de la cei de la Exatlon. După «Exatlon» sunt cuminte, trebuie să mă refac și să stau trei luni. Sunt antrenoare de judo la Lia Manoliu, am o gaşcă mare de copii. La reality-showul de la Kanal D mi-a plăcut totul. Când te duci într-o comeptiţie mare, mergi să-ţi depăşeşti limitele. M-aş mai duce pentru că eu n-am căutat luxul”, ne-a spus Irina. Iar Andrei ne-a spus şi el că nu mai are probleme cu umărul. „Irina e mai rănită decât mine, eu mi-am revenit pe parcurs. La fel ca ea, am avut un umăr dislocat şi pe spate leziuni. În timp s-a rezolvat, acum e bine, am avut şi eu asigurare. Acum m-am apucat de treabă, sunt dansator şi coregraf, am fost cu Andra şi Delia la Galaţi, iar pe 9 iunie vă aşteptăm la concertul lui Conectt-R de la Sala Palatului”, ne-a spus şi coregraful Andrei Angelescu.

Loading...

Citește și

  • Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal D, pune la bătaie un premiu consistent de 100.000 de euro, însă şi condiţiile sunt pe măsură. Pentru o răsplată de 5.000 de euro pe săptămână, „Faimoşii” Mario Fresh, Costin Gheorghe şi Ami sunt înfometaţi şi provocaţi să se certe pentru a face bătălia mai interesantă.

  • Alex Velea nu mai face parte, din 2019, din proiectul „Acces Direct”, de la Antena 1. Tot mai multe voci spun că solistul ar putea participa la un nou reality-show, de ce nu, chiar la Exatlon, acolo unde deja primul nume anunţat este „fiul lui adoptuv”, Mario Fresh.