Ce a gătit Raluca Podea la Masterchef. Iată reţeta cu care i-a cucerit pe juraţi

raluca.jpg

raluca podea masterchef
Raluca Podea are 32 de ani
Foto: arhivă personală

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, i-a convins pe juraţii Masterchef să-i dea şorţul. Blonda a gătit o reţetă îndrăzneaţă de paste negre cu creveţi şi sos curry în care a combinat ingrediente din bucătăriile indiană şi italiană. Rezultatul spectaculos i-a convins doar pe doi dintre chefi, suficient însă pentru ca ea să treacă în etapa următoare.

Una dintre surprizele primei ediții a noului sezonul Masterchef este Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina în vârstă de 32 de ani a povestit cum a învăţat să gătească, dar a dat detalii şi despre viaţa ei personală. 

”Am avut un an destul de greu. A foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită. S-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă”, a mărturisit Raluca Podea în fața celor trei jurați Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru.

paste_raluca.jpg

paste regre reteta raluca podea masterchef
Preparatul cu care Raluca Podea a trecut în etapa următoare a Masterchef
foto: captură video Pro Tv

Raluca Podea a povestit și despre accidentul cumplit pe care l-a suferit și care a determinat-o să apeleze la chirurgia estetică, dar şi despre cea mai importantă persoană din viaţa ei. "Cel mai important bărbat din viaţa mea este băieţelul meu David. Nu m-a dezamăgit niciodată şi nici nu o să o facă.

raluca_podea.jpg

raluca podea masterchef
Raluca Podea a luat şorţul Mastechef
foto: captură video Pro Tv

Am divorţat când avea copilulul un an şi 8 luni. Nu sunt fericită. Cred că aşa mi-a fost predestinat să fiu singură. Pasiunea pentru bucătorie a venit o dată cu băieţelul meu, căruia trebuia să-i gătesc sănătos. Dacă o să câştig «Masterchef» o să deschid un restaurant pentru copii", a spus Raluca Podea.

Reţeta de paste negre, pregătită de Raluca Podea

Raluca Podea a riscat mult cu reţeta ei, dar a pus mâna pe un şorţ. Ea a pregătit paste cu nero de sepia pe pat de sos curry. Ingredientele combinate din bucătăriile indiană şi italiană nu au fost pe gustul lui Cosmin Tudoran, singurul care s-a opus de altfel ca blonda să meargă mai departe. În schimb, Silviu Chelaru şi Joseph Hadad au fost încântaţi de combinaţia propusă de Raluca, reţetă despre care blonda a dat detalii chefilor.

preparat.jpg

raluca podea masterchef
Sosul de curry au dat pastelor un gust senzaţional
foto: captură video Pro Tv

 "Am călit ceapa, am adăugat usturoriul, sucul de lămâie, ghimbirul, turmericul şi curry", a explicat concurenta ce ingrediente a folosit în prepararea sosului cu care a dat un gust desăvârşit pastelor sale negre cu creveţi. 

 

Citeşte şi:

 

Reacţia furibundă a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă se însoară cu Brigitte

Când începe noul sezon Masterchef cu noii juraţi

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca podea clinica

    Florin Pastramă este istorie pentru Raluca Podea. Blondinea sexy care i-a fost parteneră până când el a intrat la Ferma de la Pro TV l-a dat uitării pe afaceristull cu lipici la domnişoarele frumoase din emisiunea tv. Recent, Raluca s-a afişat cu noul iubit, un bărbat care se pare că o curtează de ceva vreme şi căruia tânăra s-a decis să-i acorde o şansă după despărţirea cu scântei.

  • Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1