Ce face Mirela Vaida pentru a-și proteja copiii de coronavirus. Are un întreg ritual de dezinfectare

mirela_vaida_3_copii.jpg

mirela vaida si copiii ei
Mirela Vaida are trei copii mici, așa că este foarte atentă să nu îi pună în niciun fel de pericol
foto: arhivă personală

Chiar și în vremea coronavirusului, Mirela Vaida este nevoită să iasă din casă cinci zile din șapte, întrucât prezintă "Acces Direct", așa că este foarte atentă ca atunci când ajunge acasă să nu-i pună în pericol pe cei trei copii ai ei.

Ce face Mirela Vaida imediat cum ajunge acasă

Deși nu își vede copiii câteva ore bune în fiecare zi, Mirela nu se îndreaptă direct către ei atunci când ajunge acasă, ci fuge țintă spre baie, unde se schimbă de hainele de stradă și face duș. Pentru că are trei copii care o așteaptă acasă, atunci când se întoarce de la redacție, Vaida are un întreg ritual de dezinfectare.

mirela_vaida_acces_direct.jpg

mirela vaida in platoul acces direct
Mirela nu și-a întrerupt activitatea de la Acces Direct nici în timpul pandemiei de coronavirus
foto: arhivă personală

"În primul rând, mă spăl de foarte multe ori pe zi pe mâini, dezinfectez telefonul, volanul maşinii şi celelalte obiecte pe care le folosesc foarte des. Când ajung acasă, seara, mă descalţ încă de la uşă, las o parte din haine afară, urc repede, fac un duş, mă schimb în haine curate şi abia apoi îmi iau copiii în braţe. La emisiune, regulile sunt foarte stricte: purtăm măşti, platoul se dezinfectează foarte des, cabinele, absolut tot. Noi, în casă, facem curat aproape zilnic, dezinfectăm toată casa. Sigur, nu e o garanţie că nu te poţi îmbolnăvi, dar noi facem tot ce omeneşte depinde de noi, şi asta cred că ar trebui să facă toată lumea", a mărturisit prezentatoarea de la Acces Direct pentru revista Viva.

Mirela Vaida are trei copii

mirela_vaida_copii.jpg

mirela vaida si copiii ei
Carla are cinci ani, Vladimir are 3 ani, iar mezinul Tudor are doar 9 luni
foto: arhivă personală

Mirela Vaida (37 de ani) se mândrește tare cu cei trei copii ai ei și publică deseori imagini cu ei pe rețelele sociale. Tudor (9 luni), Vladimir (3 ani) şi Carla, care în 20 februarie a împlinit 5 ani, sunt comorile ei cele mai de preț.

Cei mici nu ies din curte în această perioadă

"Faptul că ei nu ies nicăieri din casă, din curte, cred că e o măsură bună de protecţie. Eu sunt cea care trebuie să se igienizeze foarte bine, înainte să intru în contact cu ei. Pentru că ei sunt obişnuiţi, dinaintea acestei perioade, ca atunci când ajung acasă seara să sară pe mine, să mă ia în braţe, să ne facem „bucheţel', aşa îi spun ei momentului în care ne îmbrăţişăm cu toţii, însă nu facem asta până nu ne-am luat înainte toate măsurile de precauţie", a mai spus vedeta Antenei 1 pentru sursa citată.

Cine este soțul Mirelei Vaida

mirela_vaida_si_sotul_ei.jpg

mirela vaida si sotul ei
Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 10 ani
foto: arhivă personală

De 10 ani, Mirela este căsătorită de 10 ani cu Alexandru. Au o relaţie frumoasă și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei doi reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși", declara vedeta acum ceva vreme.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1