Mirela Vaida și-a sărbătorit fiica. Micuța Carla a împlinit 5 ani

baza-mica-stanga.jpg

Mirela Vaida, alături de Tudor, Vladimir şi de Carla

Prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”, de la Antena 1, solista Mirela Vaida (37 de ani), a postat pe conturile sociale o superbă fotografie de familie, în care apare alături de cei trei copii ai ei, Tudor (7 luni), Vladimir (3 ani) şi Carla, care pe 20 februarie a împlinit 5 ani.

„S-a trezit de la 6.00, emoţionată şi nerăbdătoare să îmbrace rochiţa ei favorită, să ajungă  la grădiniţă, să împartă bomboane şi să facă petrecere alături de colegi! Astăzi e ziua ei! Carla mea e domnişoară! Au trecut, deja, 5 ani! La mulţi ani, Carla mea dragă!”, a scris Mirela, pe Facebook. Micuţa, care arată ca o adevărată prinţesă, este tare simpatică, dovadă stând şi răspunsul pe care i l-a oferit celebrei sale mame în momentul în care a întrebat-o ce şi-ar dori să devină, atunci când va fi mare: ”Mică. Vreau să mă fac mică!”.

Mirela Vaida şi Alexandru sunt părinţii a trei copii

Din povestea lor de iubire au rezultat trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. Au o relaţie frumoasă, și, chiar dacă nu sunt asemănători din toate punctele de vedere, cei do reușesc să se completeze perfect unul pe celălalt. Soțul Mirelei Vaida este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

img_26.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida, în ziua nunţii
Foto:Arhivă personală

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși", declara Mirela Vaida pentru revista Viva.  

Loading...

Citește și

  • sot vaida

    Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii şi al muzicii, a participat la preselecţia naţională a concursului Eurovision, şi are o viaţă personală fericită, fiind o soţie iubită şi mama a trei copii. La 10 ani de la căsnicie, Mirela a privit înapoi la momentul în care şi-a unit destinul de cel al soţului său, Alexandru şi a împărtăşit câteva dintre cadre cu prietenii virtuali.

  • Mirela Vaida este o fire deschisă și extrovertită, fiind mereu în largul ei atunci când toți ochii sunt pe ea. Am putea susține chiar că, pe cât de mondenă și prezentă în viața publică este Mirela, pe atât de retras și misterior este soțul ei, Alexandru, despre care nu se știu foarte multe, având în vedere că acesta nu este întocmai un împătimit al showbizului. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1