INTERVIU Mirela Vaida alăptează la filmări: «Soțul mi-a adus copilul în platou»

mirela-vaida-premiata.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida a fost premiată miercuri, 6 noeimrbei, la Gala Performanței & Excelenței

Mirela Boureanu Vaida (37 de ani) are trei copii, dar și un car de energie, altfel nu ne explicăm felul în care se împarte între atâtea proiecte. Prezentatoarea emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1, a început deja filmările pentru Revelion, iar miercuri, 6 noeimbrie, ne-a povestit despre toate acestea. În plus, în acea zi a bătut orice record: a avut ședință foto, 6 ore de filmări, iar seara a ieșit la o gală, unde a fost premiată.

Click!: Mirela, eşti mamă a trei copii, soţie, prezentatoare TV şi cântăreaţă! Azi (6 noiembrie) ai avut şedinţă foto, filmare şi acum, seara, eşti la Gala Performanţei & Excelenţei, organizată de Adela Diaconu, pentru a ridica premiul pentru „cel mai complex prezentator TV”. Când ai timp să le faci pe toate?

Mirela Vaida: Şi, între timp, am şi alăptat, să ştii. Soţul meu mi-a adus copilul la platou, am dat STOP filmării de Revelion, pentru că ieri am filmat 6 ore pentru Revelionul care se va difuza înaintea celui filmat de Dan Negru. Am alăptat copilul, m-am îmbrăcat la loc, şi după aceea am continuat. Să ştii că e ceea ce-mi place mie cel mai mult. Gândeşte-te că dimineaţă am fost la o şedinţă foto în Pipera, la voi. Am fost aranjată, coafată, pusă în valoare. După care am mers la filmarea Revelionului, unde am petrecut cu cei mai importanţi invitaţi. Am petrecut în avans. După care am venit aici, la Ambasad’Or, să iau un premiul de excelenţă la Gală. Ce ar putea să nu-mi placă? 

Dar azi (6 noiembrie) n-ai filmat şi pentru „Acces Direct”?

Nu, azi am avut o înlocuitoare, a fost Mara Bănică, nu puteam să le fac pe toate deodată.

Şi mai poți. Ai venit să-ți ridici premiul pentru cel mai complex prezentator TV. Ce altceva mai faci în seara asta?

12-13-vaida.jpg

Mirela şi drăgălaşii ei copii

Mă duc să culc copiii, după care fac şi eu o baie şi o să încerc să mă relaxez. Iar mâine, ce crezi, o iau de la capăt. Am şi repetiţii importante cu bandul meu, pentru că o să avem nişte concerte cu trupa.

Ai luat premiu pentru emisiune. Ai o echipă mare la „Acces Direct”?

Să ştii că avem o redacţie întreagă, dar nu suntem o echipă mare. Sunt copii buni, muncitori, care aleargă zi de zi. Sunt Ştefan Manolache (n.r. iubitul Andreei Antonescu), Adi Velea, Radu, avem fete pe care le cunosc de multă vreme, unii din reporteri au ajuns redactori sau producători de conţinut.

Să ne întoarcem la emisiunea de Revelion pe care ai filmat-o! Ce s-a întâmplat, mai exact, pe platouri?

Va fi un duel, dar nu vă spun mai multe, veţi vedea voi la momentul potrivit, în noaptea de Revelion, de la 20.00, la 22.00. Dan Negru începe de la ora 22.00.

filmare_de_la_revelion.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida, alături de Liviu Vârciu și de Andrei Ștefănescu, la filmările pentru Revelion

Ştim că te-ai mutat în casă nouă.

Da, în comuna Snagov. Şi nu e departe, căci mergi pe autostradă şi ai drum întins. Faci 20 de minute, mergi mai mult prin Bucureşti, în aglomeraţie.

Stai şi cu soacra.

Stau şi cu ea şi mă ajută. Deocamdată iau partea bună. Şi uite acum, la ora la care vorbesc cu tine, după ce am luat premiul, ea cred că deja a făcut băiţă copiilor, îi linişteşte, le mai pune un desen animat, le spune o poveste. Şi mai am timp, din când în când, să scriu şi pe blog.

În noaptea de Revelion ai spectacole?

Am, şi voi cânta chiar şi în pieţe publice. Dar veţi afla la momentul potrivit.    

Citește și:

Mirela Vaida, imagine emoționantă alături de soțul ei și cei trei copii

FOTO EXCLUSIV Cristina Șișcanu își alăptează la piscină fetița de 2 ani și patru luni

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida a născut miercuri dimineaţă la o clinică privată din capitală. Prezentatoarea tv a ales să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său tot pe cale naturală la fel cum a făcut şi la precedentele sarcini.

  • mirela boureanu vaida copii

    Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1