Catrinel Sandu, parastas de un an pentru tatăl ei. Mesajul de dor pe care i l-a transmis

tata-catrinel-sandu.png

Catrinel Sandu a pus pe Instagram un colaj emoționant cu tatăl ei
foto: Instagram

Momente grele pentru Catrinel Sandu, care a rememorat zilele trecute amintiri prețioase cu tatăl ei, pe care l-a pierdut acum un an, pe 30 iunie 2019. Bărbatul a luptat cu moartea 3 luni, în urma unui atac vascular cerebral, însă din păcate deznodământul a fost cel tragic.

"Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten. Știu și te simt cu mine la fiecare pas aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc", a scris Catrinel Sandu pe pagina ei de socializare. A trecut un an de la moartea lui Nicu Sandu, iar fosta "Bebelușa" de la "Cronica Cârcotașilor", împreună cu mama sa, au făcut pomenirea de un an în America. Mia Sandu a pregătit mâncarea lui preferată: sărmăluțe în foi de viață, friptură, prăjitură cu fructe și ciorbă de pui și i-a invitat la pomană pe cei mai apropiați prieteni.

parastas.jpg

foto: arhivă personală

Și-ar fi dorit să facă parastasul de un an în țară, însă din cauza restricțiilor impuse de coronavirus, Catrinel și familia ei au rămas în SUA. Stabilită de 12 ani peste Ocean, vedeta obișnuia să vină în fiecare vară în țara natală, unde își petrecea vacanța alături de fiicele sale, Sarah și Lara. 

Citește și:

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost incinerat. Ce i-a spus fiicei înainte să moară

A murit tatăl lui Catrinel Sandu. Se afla în spital de mai bine de trei luni EXCLUSIV

Loading...

Citește și

  • Duminică, 28 iulie, a fost o zi tristă pentru mama lui Catrinel Sandu. Mama Mia (70), așa cum îi spun nepoțelele, a rămas singură în vila ei din Capitală, după ce Catrinel (43 de ani) a plecat în SUA, alături de fiicele ei, Sara (9 ani) și Lara (6 ani), de logodnicul Steve Schroeter și de băieții lui, Mark și Luke.

  • Clipe grele pentru Catrinel Sandu. Duminică seara (30 iunie), tatăl ei s-a stins din viață după ce a stat internat mai bine de trei luni în spital, în urma unui atac cerebral vascular. Acum, vedeta trebuie să își susțină moral mama, însă cel mai dificil moment a fost acela în care a trebuit să le explice fiicelor ce s-a întâmplat cu bunicul lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1