Câtă durere! Mama lui Catrinel Sandu plânge non stop la priveghiul soțului

tata-catrinel-sandu-priveghi-bellu_51.jpg

mia sandu
Mia Sandu, văduva îndurerată, consolată de apropiați
foto: Click!

Durere mare în familia lui Catrinel Sandu, după ce tatăl vedetei, Nicu Sandu, s-a stins din viață la spitalul Colentina, după aproape 3 luni de suferință. Bărbatul a pierdut lupta duminică seara (30 iunie), în urma unui atac cerebral vascular, iar mâine va fi încinerat la Crematoriul Vitan Bârzești din Capitală.

“Din păcate, tata, Nicu Sandu, a plecat într-o lume mai bună. Toți cei care doresc să își ia rămas bun  de la el pot veni la Capela Mare a cimitirului Bellu, marți, 2 iulie, începând cu ora 13.00”, a scris Catrinel Sandu pe rețelele sociale. Într-adevăr, rude, prieteni, colegi s-au strâns azi la priveghiul bărbatului, a cărui dispariție a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi. Mia Sandu, văduva îndurerată, plânge non stop, și nimic nu o poate consola momentan, poate doar grija și atenția din partea fiicei și a nepoatelor. Catrinel Sandu și-a adunat toate puterile pentru a fi stâlpul familiei și a dat o fugă la aeroport, pentru a-l aștepta pe logodnicul ei, medicul american Steve Schroeter, care va fi prezent și el la ceremonie. Mâine, 3 iulie, tatăl lui Catrinel Sandu va fi incinerat, aceasta fiind dorința bărbatului, lăsată cu limbă de moarte.

mia-sandu-plange.jpg

mama catrinel sandu
Mia Sandu plânge neîncetat
foto: Click!

Tatăl lui Catrinel Sandu a luptat pentru viață aproape trei luni

Pronosticul sumbru al medicilor s-a adeverit în cazul părintelui lui Catrinel Sandu. Bărbatul a pierdut lupta pentru viaţă, fiica lui şi întreaga familie fiind acum devastate de durere. Nicu Sandu era internat la Spitalul Colentina, unde de altfel a şi fost operat după un atac vasculat cerebral, dar starea lui de sănătate se agravase în ultimul timp. "Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă și globii oculari deviați spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigațiilor amanunțite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secția de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale - by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios. Condiția domnului Sandu a impus o intervenție chirurgicală de urgență. Imediat după operație, domnul Sandu a fost cooperant și a reușit să execute ordine simple, dar și-a menținut un deficit motor și o stare de somnolență. Imobilizarea la pat a condus la apariția unor complicații de natură pulmonară și urinară", declara dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina.   

1/5
Citește și:
 
 
 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1