Cătălin Măruţă, emoţionat la 41 de ani! Ce declaraţie i-a făcut Andra

andra_si_catalin.jpg

andra catalin maruta
Andra şi Cătălin Măruţă sunt împreună de 10 ani şi au doi copii
Foto: arhivă personală

Anul acesta, aniversarea lui Cătălin Măruţă a căzut într-o duminică, prilej pentru prezentatorul Pro Tv să petreacă alături de familie şi prieteni cât este ziua de lungă. Realizatorul tv a împlinit 41 de ani, iar soţia l-a emoţionat cu un mesaj, care ar topi şi un gheţar.

E sărbătoare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Realizatorul emisiunii de divertisment de la Pro Tv se bucură de cei dragi şi răspunde mesajelor de "la mulţi ani", care au început să-i "inunde" paginile de socializare încă de la miezul nopţii. De departe cel mai frumos a venit din partea Andrei. 

"Pentru că mă faci să râd și când totul pare greu, pentru că mă faci să cred în finaluri fericite, pentru că tu crezi în mine mai mult decât pot eu însămi, pentru că ești cum ești, te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea. La mulți ani, iubirea mea! La cât mai mulți fericiți împreună!", i-a tranmis celebra lui soţie. 

Soții Măruță au doi copii împreună: David (7 ani) și Eva Maria Ioana (trei ani și jumătate).

Fanii celor doi au completat rubrica de comentarii cu mesaje care mai de care mai frumoase, iar fotografia publicată de solistă a adunat, în doar o oră, aproape 25.000 de aprecieri.

Andra şi Cătălin, 10 ani de mariaj 

Vara trecută, Andra şi Cătălin au sărbătorit 10 ani de când s-au căsătorit. Andra vorbeşte ori de câte ori are ocazia despre legătura specială pe care o are cu soţul ei şi rememorează cu drag primele etape ale relaţiei lor. Ea a povestit despre primul sărut pe care l-au împărtăşit. „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt”, nota vedeta pe blogul personal, andraonline.ro.   

 

 

Citeşte şi:

 

Cătălin Măruță împlinește 41 de ani. Cum arăta pe vremea când avea plete

Cătălin Măruţă s-a mutat la radio! Unde se aude vocea prezentatorului

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1