Cătălin Măruță împlinește 41 de ani. Cum arăta pe vremea când avea plete

14-vedete-3.jpg

Cătălin a fost ieri invitatul nostru, la interviurile Click!
Foto: Florin Şuler

Cunoscutul om de televiziune, care a intrat în al -11 lea an cu emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, şi-a făcut debutul pe micul ecran ca prezentator al show-ului Tonomatul DP 2 (TVR 2), în 2002. Tot acolo avea să o cunoască şi pe Andra, soţia lui, care i-a dăruit doi copii frumoşi-foc.

Cu o experienţă de peste 15 ani în radio şi în televiziune, Cătălin Măruţă, care va împlini pe 27 ianuarie, 41 de ani, a reuşit să-şi ţină fanii aproape, cu subiecte de senzaţie. În 2013, emisiunea „La Măruţă” a reuşit să-l înscrie pe maestrul Radu Beligan în Cartea Recordurilor la 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră. Artistul a primit titlul de “Cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru”.

14-vedete-copii.jpg

Alături de Andra şi de copiii lor

“Împreună cu echipa mea de la emisiunea «La Măruţă», după o muncă susţinută de 3 luni, după multe eforturi şi multă implicare, am reuşit să-l includem pe maestrul Radu Beligan în Cartea Recordurilor. Guinness World Records, cartea care adună cele mai spectaculoase personalităţi şi performanţe, îl are pe maestru în paginile sale şi recunosc că sunt foarte mândru că emisiunea «La Măruţă» a făcut aceste demersuri pentru un titan al lumii artistice româneşti”, povesteşte Cătălin Măruţă. El i-a avut în platou pe celebrii actori Eric Braeden sau Victor din serialul “Tânăr şi neliniştit” şi pe simpatica “Dădaca”, actriţa Fran Drescher.

catalina-maruta-plete.jpg

Cătălin Măruţă,pe vremea când avea plete

Din 23 august 2008 Cătălin Măruţă este căsătorit cu Andra şi au împreună doi copii, Eva Maria Ioana (3 ani şi jumătate) şi David (8 ani). La interviurile Click! TV, emisiunea pe care o puteţi vedea pe www.click.ro,  Cătălin a povestit ieri că se înţelege de minune cu mama-soacră şi că, deşi îşi mai doreşte copii, soţia lui nu e însărcinată. Lui Măruţă îi place mâncarea chinezească, a absolvit Facultatea de Drept, şi are şi definitivatul dat, deci poate profesa oricând. În gimnaziu, a fost portar în echipa de fotbal a şcolii. A avut o colecţie de timbre, dar pe care a rătăcit-o, şi a fost DJ, în discotecă, pentru a-şi rotunji veniturile. 

14-vedete-catalin-soacra.jpg

Cu mama şi cu mama-soacră (stânga)

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1