Andra şi Cătălin Măruţă sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Care este secretul mariajului lor

andra_catalin.jpg

Cei doi formează un cuplu armonios în care iubirea este cea care face regulile
Foto:Arhivă personală

Andra şi Cătălin Măruţă au împlinit 10 ani de căsătorie, dar încă simt fiorii de la începutul relaţiei. Au trecut împreună prin momente dificile, dar au rămas împreună căci iubirea a fost mai puternică decât impedimentele pe care le-au întâlnit. Sunt părinţii a doi copii, David şi Eva şi nu ezită să îşi facă declaraţii de dragoste în mod public, aşa cum au procedat şi cu ocazia aniversării a 10 ani de mariaj.

Andra a fost prima din cuplu care a scris un scurt mesaj pe pagina personală de Instagram pentru a-i mărturisi soţului ei, şi în mediul virtual, cât de mult îl iubeşte. „10 ani de vals în doi și tot nu mă satur să te privesc. Pentru că dragostea (mea pentru tine) nu moare niciodată! La mulți ani nouă!”, a scris artista pe pagina ei de Instagram. Andra a publicat și o imagine în care bea șampanie și îl privește cu multă afecţiune pe soțul ei. 

Cătălin Măruţa a răspuns cu aceeaşi monedă şi aîncărcat, la rândul său, o fotografie cu ei doi bucurându-se de tortul cu ciocolată aniversar. „Ce repede a trecut timpul! Îmi amintesc totul de parcă a fost ieri. Îți mulțumesc, Andra, pentru 10 ani de iubire necondiționată!  Te iubesc!”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

Andra vorbeşte ori de câte ori are ocazia despre legătura specială pe care o are cu soţul ei şi rememorează cu drag primele etape ale relaţiei lor. Recent ea a povestit despre primul sărut pe care l-au împărtăşit. „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt”, a scris vedeta pe blogul personal, andraonline.ro. 

andra-si-maruta-3.jpg

Andra şi Cătălin Măruţă sunt căsătoriţi de 10 ani şi au împreuna 2 copii
Foto:Arhivă personală

Cântăreaţa a mărturisit că soţul ei vorbeşte întotdeauna frumos despre ea, lăudându-i realizările, şi că iubirea dintre ei s-a transformat de-a lungul timpului, dar a reuşit să îi ţină aproape, în ciuda problemelor. ”Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună”, a continuat aceasta. 

Povestea de dragoste dintre Andra şi Cătălin Măruţă

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă. 

andra-anunt-dupa-10-ani-de-casnicie-cu-maruta-nu-exista-familie-perfecta-504504_0.png

Sunt căsătoriţi de 10 ani, dar se iubesc ca în prima zi
Foto:Arhivă personală

“După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătalin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă. 

În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

 

 

Loading...