Cât de serioasă e relația Ginei Pistol cu Smiley. Cine a dat-o de gol pe vedetă: «Vrea să facă un copil»

gina-pistol-relatie-smiley.jpg

Ce făcea Gina Pistol în pauzele de filmare de la „Asia Express”. Andrei Ștefănescu a „dat-o de gol”
Foto Instagram

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete și....neoficiale cupluri din showbiz-ul autohton. Deși cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod public, vedetele au lăsat de înțeles că se iubesc de ceva vreme, aceștia fiind adesea surprinși împreună la evenimente mondene, prin vacanțe, sau flirtând unul cu altul pe rețelele de socializare. Se pare că acest lucru l-a observat și Andrei Ștefănescu, care a dezvăluit că Gina era nedezliptă de telefon la filmările „Asia Express”.

Gina Pistol a prezentat anul acesta „Asia Express” alături de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, petrecând mult timp alături de aceștia. Deși prezentatoarea TV este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, implicit cu relația pe care aceasta o are cu artistul Smiley, se pare că oamenii din jurul celor doi observă detalii care indică faptul că povestea de dragoste dintre ei devine din ce în ce mai serioasă. 

Gina Pistol și-ar dori să întemeieze o familie alături de Smiley 

Cântărețul Andrei Ștefănescu, colegul Ginei, a fost cel care „a dat-o de gol” pe aceasta, explicând cum își petrecea prezentatoarea de la Antena 1 timpul pe platourile de filmare de la „Asia Express”. Acesta a afirmat că e evident că Gina este îndrăgostită până peste cap, acest lucru fiind lesne de înțeles din comportamentul ei, și că își dorește cu siguranță să întemeieze o familie alături de Smiley. Artistul este chiar de părere că se apropie nunta pentru Gina Pistol. 

Timp de aproape două luni, Gina Pistol a stat departe de Smiley, asta pentru că vedeta a fost plecată la filmările pentru „Asia Express”. Andrei Ștefănescu, cel care a însoțit-o pe Gina Pistol în Asia, a explicat însă că cei doi nu au stat deloc „departe” unul de celălalt, decât din punct de vedere fizic, și și-au transmis mereu mesaje.

gina-pistol-relatie-smiley2.jpg

Andrei Ștefănescu susține că relația dintre Gina Pistol și Smiley este extrem de serioasă
Foto Instagram

Andrei Ștefănescu: „Simt că își dorește să facă un copil”

„Am stat mai mult împreună, noi, echipele care au prezentat, am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze.

Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

prezentatori-asia-express.jpg

Andrei Ștefănescu a petrecut mult timp cu Gina Pistol și cu Liviu Vârciu pe platourile de filmare de la „Asia Express”
Foto: Antena 1

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem 'facem nunta'”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul emisiunii „Star Matinal”. 

 

Loading...

Citește și

  • gina pistol chefi la cutite

    Începe un sezon special al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1, ocazie cu care jurații și gazda show-ului culinar au povestit cum decurg lucrurile în famiile lor atunci când intră în bucătărie. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a mărturisit că cele mai frumoase amintiri din copilăria sa sunt strâns legate de deliciile culinare pregătite de mama sa, cu care ar putea cu puțin efort să se completeze la bancul de lucru.

  • Gina Pistol a trecut prin cele mai frumoase momente atunci când a filmat emisiunea Asia Express, emisiune care se bucură de un real succes la televizor. Prezentatoarea tv a vorbit deschis despre experiennța Asia Espress, unde ea a fost prezentatoare. Deși a beneficiat de cazare în fiecare noapte, vedeta a trecut și ea prin experiențe neplăcute.