Când naşte Gabriela Cristea. Vedeta a stabilit data

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea insarcinata 7 luni
Gabriela Cristea va aduce pe lume tot o fetiţă
Foto: arhivă personală

Mult a fost, puţin a mai rămas. Gabriela Cristea a intrat în ultimul trimestru de sarcină şi a început să se resimtă. Vedeta tv a povestit că îşi găseşte cu greu locul în pat şi că are nevoie de multe perne pentru a se odihni după o zi obositoare de filmări.

Prezentatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars, însărcinată în şapte luni cu al doilea copil, a început să cumpere tot ce este necesar pentru fetiţa pe care urmează să o aducă pe lume în prima lună de primăvară calendaristică. La fel ca şi cu Bella Victoria Margot, Gabriela Cristea (44 de ani) va dormi cu bebeluşul în cameră, pentru a avea mai multă grijă în timpul nopţii.

gabriela cristea insarcinata 7 luni

"Voi experimenta co-sleepingul. Pentru cei care nu ştiu...eu sunt de acord cu dormitul cu copilul în aceeaşi cameră, dar nu în acelaşi pat. Şi la Victoria am avut un pătuţ lipit de al meu, pentru că, recunosc, mi-a fost frică să o ţin cu mine, dar şi pentru că un cuplu are nevoie de intimitate. Altfel, nu am fi mai avuns să facem şi al doilea copil. Condider că părinţii trebuie să aibă şi ei momentele lor intime. Victoria a dormit cu noi patru luni, iar după această perioadă am mutat-o în camera ei. S-a întâmplat când Tavi (n.r. soţul Gabrielei Cristea) a fost foarte răcit şi a decis că fetiţa nu mai poate dormi cu noi. A fost foarte greu, dar am înţeles că totul se desfăşoară pe etape. Aşadar, în weekendul 27-28 aprilie să nu mă căutaţi. O să plec cu soţul meu hai-hui. o să lăsăm copiii în patul nostru să se răsfeţe", a spus prezentatoarea tv explicând ca atunci vor trece 40 de zile de la naştere şi va fi pregătită pentru o escapadă romantică. Aşa înseamnă că bruneta va naşte cel de-al doilea copil la mijlocul lunii martie.   

Gabriela Cristea a făcut anunţul sarcinii de ziua ei   

Gabriela a anunțat într-un mod inedit că va fi mamă din nou. Deși nu mai sperau că vor mai avea șansa de a fi părinți pentru a doua oară, Tavi Clonda și Gabi Cristea nu-și mai încap în piele de fericire, mai ales că s-au chinuit ceva timp pentru a o avea pe Victoria, primul lor copil.

Prezentatoarea de la "Te iubesc de nu te vezi" și-a arătat burtica la tv, chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani, și a anunțat pe contul ei de Instagram când se va mări familia. "Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati si mami fac planuri, iar Victoria o să aibă grijă de suri-frățior", a scris vedeta tv, când încă nu ştia că va aduce pe lume tot o fetiţă.

 

Citeşte şi:

Gabriela Cristea, noi detalii despre sarcină: «Bine că nu sunt doi»

Gabriela Cristea nu are voie să nască natural! Care este motivul

 

Loading...

Citește și