Brigitte se plânge că Ilie Năstase are să-i dea bani. «Fostul soţ îmi datorează 40.000 €»

Ultima actualizare:

    Timișoreanca și fostul tenisman au divorțat și și-au împărțit demult bunurile, însă se pare că îi mai leagă o datorie
Timișoreanca și fostul tenisman au divorțat și și-au împărțit demult bunurile, însă se pare că îi mai leagă o datorie

Cine se iubeşte se tachinează! Deşi au divorţat de aproape două luni, Brigitte şi Ilie Năstase nu pot trăi fără să nu îşi facă reproşuri. Bruneta spune că mai are de recuperat de la Nasty 40.000 de euro, după o tranzacţie imobiliară, iar fostul tenisman a făcut declaraţii înţepătoare într-o emisiune tv: ”Înainte prietenii mă ocoleau”.

Săptămâna trecută Brigitte Năstase (41 de ani) s-a logodit cu iubitul din Târgovişte, Corneliu Oană (34 de ani), după ce acesta a trecut la religia ei, penticostală. S-au mutat împreună şi par să fie fericiţi, dar iată, trecutul nu îi dă pace şi tot mai are ceva de împărţit cu fostul soţ, Ilie Năstase (72 de ani). Deşi la divorţul care s-a pronunţat pe 26 septembrie, nu a fost necesar un partaj al bunurilor, întrucât au făcut contract prenupţial, sexoasa Brigitte îi cere fostului mare tenisman o sumă cu patru zerouri. ”Ilie are bani să îmi dea şi ştie foarte bine despre ce este vorba. Sunt bani dintr-o tranzacţie imobiliară, care însumează 40.000 de euro”, a spus bruneta. 

Ilie și-a găsit liniștea alături de o constănțeancă pe nume Ioana Simion
Ilie și-a găsit liniștea alături de o constănțeancă pe nume Ioana Simion

Ilie Năstase și-a făcut tatuaj cu numele iubitei

Această ”ieşire” a avut loc după ce i-a ajuns la urechi informaţia că Ilie i-a cumpărat iubitei sale un bolid nou în valoare de 80.000 de euro, dar şi un apartament în Mamaia. Nasty consideră că nu mai are nici o datorie faţă de fosta consoartă, şi că  cei opt ani de relaţie au fost destul de profitabili, aşa că a înţepat-o şi el tot prin intermediul unei emisiuni, ca să audă toată ţara.

Ilie spune că prietenii îl ocoleau

Luni, invitat în emisiunea ”XTRA Night Show”, de la Antena1, alături de Ioana Simion (43 de ani), acesta şi-a prezentat tatuajul de pe mână cu numele ei, apoi a ţinut să puncteze ce îl doare. ”Când eram cu Brigitte, prietenii mă ocoleau. Nu mai eram aceeaşi persoană ca înainte. Acum mă simt bine, iar Ioana este ultima mea iubire. Ţiriac a cunoscut-o şi mi-a spus «dacă tu eşti fericit cu ea, asta e bine». Era supărat pentru că în relaţia pe care am avut-o înainte nu ne mai vedeam, nu îmi plăcea scandalul. Mulţi prieteni m-au evitat în perioada respectivă”, a povestit Nasty.

Brigitte s-a logodit cu târgovișteanul Corneliu Oană
Brigitte s-a logodit cu târgovișteanul Corneliu Oană

Iată că situaţia între el şi Brigitte nu este încheiată definitiv, şi ar putea să mai apară în viitor tot felul de replici acide şi reproşuri, mai ales că sunt două persoane temperamentale. Asta dacă nu cumva într-o zi s-ar putea împăca, după cum spune o vorbă românească ”cine se iubeşte se tachinează”!

Nasty, martorul unui accident feroviar 

Miercuri dimineață, 14 noiembrie,Ilie Năstase a tras o mare sperietură. Trenul în care se afla și circula  din Constanța, în București, a lovit mortal o femeie, iar circulația a fost oprită preț de câteva ore în stația Murfatlar. Ilie Năstase a povestit pentru Click! momentul care l-a speriat teribil. 

”Mă aflam în tren, de dimineață, veneam de la Constanța spre București. Pe la 9.00 - 10.00 s-a întâmplat accidentul, noi am simțit o frână bruscă. Înțeleg că este și o persoană decedată. A venit poliția,  procuratura, am stat pe loc ceva timp, abia acum am ajuns în București. Eu trebuia să vin cu Ioana la București, doar că ea a trebuit să rămână la Constanța pentru că avea treabă, așa că am ales să vin cu trenul. Nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 10–15 ani, și chiar mă bucuram de călătoria asta, dar iată!”, a spus acesta în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net