Clipe de coșmar pentru Ilie Năstase! Trenul în care se afla a omorât o femeie

ilie-nastase-accident-tren.jpg

ilie nastase suparat
Ilie Năstase s-a aflat în trenul care a omorât o femeie miercuri dimineață
foto: arhiva Click!

Miercuri dimineață, trenul cu care Ilie Năstase se întorcea în București de la Constanța a fost implicat într-un accident. Circulația a fost oprită preț de câteva ore în stația Murfatlar, după ce trenul în care se afla legenda tenisului a lovit mortal o femeie.

Conform romaniatv.net, pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209 + 400 m, o persoană care nu s-a asigurat a fost lovită de trenul R 1580 Constanţa – Bucureşti, în staţia de cale ferată Murfatlar, judeţul Constanţa.

În tren se afla și fostul mare tenisman Ilie Năstase, care se întorcea în București. Acesta a vorbit pentru Click! despre clipele de groază prin care a trecut. ”Mă aflam în tren, de dimineață, veneam de la Constanța spre București. Pe la 9 - 10 s-a întâmplat accidentul, noi am simțit o frână bruscă. Înțeleg că este și o persoană decedată. A venit poliția,  procuratura, am stat pe loc ceva timp, abia acum am ajuns în București. Eu trebuia să vin cu Ioana la București, doar că ea a trebuit să rămână la Constanța pentru că avea treabă, așa că am ales să vin cu trenul. Nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 10 – 15 ani, și chiar mă bucuram de călătoria asta, dar iată!”, a spus acesta în exclusivitate pentru Click!

”Trenul InterRegio 580 a surprins și a lovit o femeie care mergea în linie curentă, între stațiile Valul lui Traian și Basarab. Accidentul a avut loc la ora 8.42. Până la finalizarea tuturor procedurilor care se întâmplă în astfel de situații, trenul a staționat 79 de minute”, ne-a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt la CFR Infrastructură.  

 

Citește și:

Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase! S-a tatuat de dragul noii iubite

Ilie Năstase şi iubita Ioana se joacă de-a căsătoria? Şi-au găsit şi naşi!

Loading...
 
 

Citește și

  • ilie nastase

    Cum Brigitte și Ilie Năstase au divorțat și sunt, în mod oficial despărțiți, de data aceasta, cei doi foști soți se pot afișa în mod public cu noile lor cuceriri, fără să mai aibă conștiința încărcată și fără să mai fie judecați de cei din jur. Atât Brigitte, cât și fostul tenismen, sunt liberi să se laude liniștiți cu noii lor parteneri, lucru pe care l-au și făcut deja, de altfel. Ilie Năstase apare într-o imagine romantică alturi de noua lui iubită, Ioana Simion, prima de acest gen după divorțul de Brigitte. Nici fosta lui soție nu se lasă mai prejos, dorind să-i răspundă lui Ilie cu aceeași monedă, pozând mereu în compania noului ei iubit, tinerel și musculos.

  • Ilie Nastase

    Scandalul dintre Ilie și Brigitte Năstase ia proporții. De la faza „pe amanți”, acum s-a ajuns la faza “dosare penale”. Brigitte, aflată în Turcia, îl acuză pe Ilie Năstase că a intrat în casa ei din Pipera și că i-a furat pantofi, genți și tablouri, asta în timp ce Ilie se apără să spune că el se afla la mare. Mai mult, se pregătește de o vacanță în Italia.