Bianca Rus, cea mai șocantă transformare după ce a slăbit 50 kg. Cum se menține solista

bianca-rus-slaba.jpg

bianca rus
Așa arăta înainte Bianca Rus. A dat jos jumătate din greutatea inițială și a ajuns de nerecunoscut
foto: arhiva personala

Cântăreața Bianca Rus (31 de ani) a ajuns o adevărată bombă sexy după ce a slăbit 50 kg. În urma operației prin care și-a micșorat stomacul, artista a slăbit enorm, ajungând de la 100, la 50 kg. Însă chiar și așa, Bianca Rus nu se mulțumește cu atât și a început un program strict de sport, cu un antrenor personal, care o face să arate impecabil.

La începutul anului 2018, viața Biancăi Rus era să se schimbe radical. Asta pentru că focoasa brunetă a luat decizia să își micșoreze stomacul cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. După această operație, bruneta a reușit să scape de aproximativ 50 de kilograme. „Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin. Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Bianca Rus pentru Click!.

bianca-rus-slaba-la-sala-de-fitness.jpg

bianca rus
Bianca Rus a devenit acum dependentă de sala de sport
foto: arhiva personala

Bianca Rus așteaptă încheierea divorțului și după aceea își va căuta un nou iubit

Bianca Rus ne-a mai mărturisit că nu își dorește acum o nouă relație amoroasă, mai ales că se află în plin scandal de divorț cu actualul soț, Antonio (31 de ani). „Sunt bine, nu mă plâng! Nu îmi caut iubit pentru că nu sunt pregătită pentru asta, mai ales că nici nu a început procesul (de divorț - n.r.) cu fostul soț”, ne-a spus Bianca Rus. Ea este în plin scandal cu Antonio după căsătoria care a durat doar două luni. La finalul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, Bianca Rus și Antonio au decis să divorțeze.

Citește și:

Bianca Rus şi-a tăiat stomacul! Cum arată la o săptămână după intervenţie

Cine o consolează pe Bianca Rus după divorțul cu scandal

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. De la bani au pornit toate certurile, iar acum el vrea înapoi nu doar câteva mii bune de euro, ci până şi verigheta.

  • Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie 2018,, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. Se pare că solista a încetat să mai suspine după cel care care i-a fost soţ nici măcar două luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1